lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Dondurulmuş gıda alacam ama bizim burdaki marketlerde pek çeşit yok. Burdan söyliyim diyorum ama internette yaptığım ufak çaplı araştırmada yanlış ve geç ürün getirme hikayelerinin bini bir para. O yüzden biraz kıllandım. Var mı daha önce kullanıp memnun kalan? Yoksa 5 kilometre ötedeki Migros yolları mı gözüktü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ben kullandım daha önce bol bol. Hiç yanlış ürün geldiği olmadı. Zaten istediğin ürün yoksa arayıp soruyolar, benzerini getirelim mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 2004'de kullanmıştım, canavar gibiydi. hiçbir sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hep kullanıyorum, süper hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hazır konusu açılmış sorayım, çevremde hiç kullanan yok çünkü. illa ki ekstra ücret alıyorlardır. ne kadar istiyorlar fiyatlandırma neye göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ekstra ücret almıyorlar. sitede ürünlerin fiyatı neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 2004'de ekstra ücret vardı, ürün adet sayısına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben bir ara kullanıyordum. yanlış ürün geldiği olmadı. gönderim ücreti de yoktu. günde 2 kez, belirli saatlerde teslim yapıyorlardı. epey zaman oldu gerçi değiştiyse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 moriarty said: ekstra ücret almıyorlar. sitede ürünlerin fiyatı neyse o. http://images2.sanalmarket.com.tr/images/banner/080613_visa_kamp_690x260.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar