diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 şimdi bu aralar çok popüler bu düet albümleri yada efsaneleşmiş sanatçıların parçalarının başka sanatçılar tarafından icra edilmesi. nasıl oluyor bu işler. atıyorum ; mesela duman grubuna gidip " abi siz gönül parçasını çalıcaksınız , kendinize göre yorumlayın" mı deniyor yoksa "parçalar şunlar aralarından hangisini seçiyorsunuz" mu deniyor. düetlerde muhtemelen aynı mantıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kemerle dövüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yok mu buna cevap vericek ya. valla kemerle dövüldüklerine inanmaya başlıcam sanatçıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 nesini merak ettin ki. menajerler ayarlanıp proje anlatılıyor. sizler için de uygun gördüğümüz gönül parçasını kendi tarzınızda icra etmeniz bizi çok sevindirir deniliyor. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 heh be valla bunu merak ediyodum yemin ederim bak. oh rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. bi çorba da atarız üstelik diyolar. tamam fit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 evet evet bak bi de o para mevzusu da vardı aklımda. şimdi mesela nilüfer düet albümünden para aldılar mı acaba düete katılanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 nilüfere sormak lazım. arıyım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bi ara bakalım ne kadar para vermiş. hayır yani bilelim bu işin piyasasını ilerde düet müet derler elimze 1k pqara verip yollarlar sonra yatakta 180 yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 diaboliq said: şimdi bu aralar çok popüler bu düet albümleri yada efsaneleşmiş sanatçıların parçalarının başka sanatçılar tarafından icra edilmesi. nasıl oluyor bu işler. atıyorum ; mesela duman grubuna gidip " abi siz gönül parçasını çalıcaksınız , kendinize göre yorumlayın" mı deniyor yoksa "parçalar şunlar aralarından hangisini seçiyorsunuz" mu deniyor. düetlerde muhtemelen aynı mantıktır. Noname birisi unlu birisiyle duet yapmak isterse, unlu isim para karsiligi da olsa kabul etmeyebilir. Onun disinda tanidigi bi noname isimdir unlunun, "ok yapalim bi duet" denir. Iletisime menajerle de gecilebilir, menajer olmadan "ebru gundes halamin kayni ben seni görusturum" olarakta olabilir. "Su parcayi bu grup yeniden yorumlasin" diye bisey yok. Grubun/sanatcinin vizyonuna bagli bisey tamamen. Bi grup/sanatci efsanelesmis bi parcayi yeniden yorumlamak isterse, parcanin telif hakki kimdeyse telif hakkini ödeyip yorumlar, diger turlu telif hakkina sahip kisi parcayi izinsiz kullanandan tazminat alir(bkz. sinan akcil kafasi; calinti muzigin ustune cakma söz yazip trilyon kazandiktan sonra 100-150 bin lira telifle isin icinden cikmak). böyle edit: baslik yazarkende insan gibi yazinda, arama yapildiginda ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ahahaha editte giydirmissin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 insan gibi başlık yazmak nasıl olur? insanla hayvanı birbirinden ayıran başlık açma türleri nelerdir? köpeğim toprağa sordum pek ilgilenmedi , elimdeki elmaya kilitlenmişti o ara. aydınlat beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 said: baslik yazarkende insan gibi yazinda, arama yapildiginda ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar