December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 özele bak,buraya tasıma .[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 çok komiksiniz ya kavga etmek için mi geliyosunuz buraya anlamıyorumki ben. alan yetkililerinin dikkatine[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] [Bu mesaj tunch tarafından 05 Aralık 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 canım sıkıldı bi kavga ediyim dedim. önemli konularda kavga çıkmassa rahat edemiyorum.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 topici ismiyle son yazılanların alakası yok...konu dağıtmakta üstümüze yok arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 futbolda her daim hem milli hem klup bazinda patlamasini cok sevdigim turkiye'nin, basketbolda boyle saglam organizasyonlarda adi gecmesini harika buluyorum... umarim avrupa sampiyonasinda oldugu gibi hem organizasyon, hem de oynayacagimiz basketbol olarak basarili oluruz...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN! [Bu mesaj HellHound tarafından 06 Aralık 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bunlar guzel şeyler bu konuyu bu kadar kasıp tartışma cıkarmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar