forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 http://www.ntvmsnbc.com/news/299236.asp http://www.cnnturk.com.tr/SPOR/BASKETBOL/haber_detay.asp?PID=175&HID=1&haberID=55733 avrupa şampiyonasından sonra bununuda başarıyla hallederiz umarım, daha 5 sene var hemde, abdi ipekçiden daha büyük bir spor salanuda yaparlar umarım, kazanan türk basketbolu olsun
screamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Umarım organizasyonumuz yüzünden rezil olmayız[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hangi organizasyonumuzda rezil olduk?[signature][hline]tuana...
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 heyt be her türlü büyük organizasyon yapılıyo türkiye de :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yakında olimpiyatlarada ev sahipliği yaparız.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 vay güsel haber (hmm 2010 yılında nerde olurum acaba)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 tahtalı köyde :-P[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 komiklik genlerinde olmalı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 her türlü şeyi en iyi şekilde yaparız bunuda yaparız evelallah. formula 1 , şampiyonlar ligi finali , dünya basketbol şampiyonası. vatanımızı küçük gören arkadaşları kınıyorum. ayrıca uçak biletleri ucuzladı bu aralar beğenmiyosanız arabamla atatürk havalimanına bırakabilirim sizi.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: tunch, 05 Aralık 2004 14:39 tarihinde demiş ki: vatanımızı küçük gören arkadaşları kınıyorum. ayrıca uçak biletleri ucuzladı bu aralar beğenmiyosanız arabamla atatürk havalimanına bırakabilirim sizi. heheh gülerek +1 veriyorum[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
screamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Nasıl rezil oluruz anlatayım en iyi stadımız halen Abdi İpekçi 10 500 kişi alabiliyor yani bizim için büyük - genelde dolmuyor - bu kupa için küçük kalıyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Evet Komitede aptaldı bi tane salon olan ülkeye verdiler Şampiyonayı. Yıl 2010 şampiyona gelene kadar 20 tane salon yapılır İstanbula. Kaldıki İzmir , Bursa , Ankara dada bir çok kaliteli salon var.[signature][hline]tuana...
screamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Kalite anlayamadım sen Tel Aviv veya Berlin deki stadları gördün mü ki ayrıca tabiki stad yapılacak ama yapılacak stadların kalitesi ne kada olacak ?[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bizim burdada kapalı spor salonu var pınar karşıyakanın oynadığı salon.2 aydır büyütüyolar stadı baya güzel oldu..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ya mesela olimpiyatları alsak böylemi giricez olimpiyatlara. Elbet salon yapılacak.Merak etme bence en iyilerini yaparlar. Türkiye herzaman uluslararası organizasyonlarda en iyileri yapmıştır. Mesela Ataköy deki çok amaçlı spor salonu.Avrupanın en iyisi.Tabi bitirilirse.Çok büyük kapasite hiçbir ülkede yok. Vestel aldı üzerine 2 sene içersindede bitirilicek. Eminimki tel aviv ve berlindekinden çok daha iyi salonlar yapılıcak.[signature][hline]tuana...
vitae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 super haber keske futbolu filanda alabilsek
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 futboluda alırız ama getirisi diğerlerine göre daha büyük olduğu için kolay kolay vermezler
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ahmet comertın yakınlarında bı yere yapmıslardı olimpiyatlar için ama 3000 kişilik falandı,yetmez yani o[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ahmet cömertin yakınında basket değil. Çok amaçlı spor salonu ama Buz pisti olarak kullanılıcaktı. 12bin kişilik flm orası. Ayrıca Gs stadı yapsın Atatürk Olimpiyat düzeltilsin İstanbul dışında bir iki stadda bakıma aslınsa biz alırız. En azından Avrupa Şampiyonasını alırız.[signature][hline]tuana...
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bizim stadda basket saha sı mı olacak? yeni duydum,oyledır ınsallah,bi daha atakoylerde surunmeyız[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ee tabi insan okuduğunu anlamayınca basketi buz pistinde bile oynatırsın...[signature][hline]tuana...
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 gs stadı yapsın ne,neresini anlıycam,ayrıca bi önceki msj nı okumamıstım[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 okumadıysan her lafa atlama o zaman[signature][hline]tuana...
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya gene tartısma baslatma özeldeki msj yüzünden,bi kere daha çocuklugunu gösterme[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 gül çiçek evladım bi sus...[signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar