Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 benim 320'lik toshiba external hdd var. ps3e takıp film izleyelim diyoruz ama takınca görmüyor hddyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 görmez tabi. benim pcyi al her şeyi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tek parça satsan alıcam ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ntfs olduğu için görmez fat32 olarak formatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Iste o da imkansiz :/ peki bos kisimlari ayirip fat32 yapmam mumkun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tek parça halinde satıyorum arkadaşım zaten. tek olarak al işte bütün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 L_Zero said: tek parça halinde satıyorum arkadaşım zaten. tek olarak al işte bütün ^^ parcalarin yarisi isime yaramayacak zaten. @master sagolasin. Film izleyemicez yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 flash vardi onu fat32 formatlayip taktim ama gormedi yine flashı gördü ama içindekiler mkv olduğu için izleyemedik yine (td) google'ladım ama biri media server kur biri divx falan demiş aklım karıştı iyice. napsak rahat rahat izleriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar