Spartan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Evet arkadaşlar. "bırakma pişman olursun" dediniz ama ben dinlemeden bırakıp bir de accountu satmıştım.. bu oyunun üzerine eve online ve city of heroes denedim ama hiçbiri daoc kadar zevk vermedi:) Geri dönmek istiyorum ve toa lı account arıyorum. Satmak veya elimdeki city of heroes accountu ile takas düşünecek arkadaş var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ben satmayi dusunuyorum.. Ozelden ulasabilirsin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 dolu account aramıyorum. sen 300 dolar istiyorsun:) sagol yine de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
foto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 lol satim sana geri :P spatasla neredeyse hic oynamiyorum :) ama gel kerem eylenceli olur umarim bulursun cabuk...bende belki bos bir acc alirim 2 tane gerekiyor malum.catacombs a baglı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar