nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 +201.55$ steam cüzdan nakiti var... sequo'dan başkası alamaz heralde ama bi şansımı deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bana 1200+150 ye satmayı kabul etmişti daha yüksek verip mallık etmeyin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 cagrus said: bana 1200+150 ye satmayı kabul etmişti daha yüksek verip mallık etmeyin sakın cagrus said: 200 doların tl değerinin yarısı demiştim daha önceki yerlerde yani 1950 tl civarı olabilir fakat bunu hemen alacak bir sermayem yok. bir 5 gün sürebilir bu parayı toplamam malum ayın 7 si falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 lütfen daha sonraki özel mesajlarımızıda yayınlasana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 cagrus said: lütfen daha sonraki özel mesajlarımızıda yayınlasana =) ahhaha onlar 12'den sonra.. ulan kafama soktun satıcam hesabı.. rp yapayım derken uyuyan bir devi uyandırdın şırpıntı seni... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 skyrim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 skyrim yoksa değeri 3000 tl düşüyor malesef. 750 son veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 göz doktoruna gözükün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 steam hesabı değerine gitmez onun içni satmıyorum ben 750 tane oyun var, hadi tam değeri boşver, çeyreğini bile veren çıkmaz. yalnız sendeki 200$ wallet hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bende öyle dusunuyorum ama hastalık oldu artık bende oynamadıgım tonla oyun var ve hala almaya devam ediyorum... dolar ucuzken alıp koymustum oraya kala kala 200 kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 genç bir akrabana hediye et artık işim olmaz diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 500 son teklifim skyrim falan morrowind varsa oyun zevkin düşük demektir o yüzden 500 tl veriyorum bence iyi bir teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 almaya devam ediyorum diyosun da releasede alıyomusun sürekli oyun? eğer releasede AAA oyun almıyosan koymuyoki zaten fakire bile, sürekli bundle ve en az %75 indirimli alıyorum ben, zenginde değilim ama etkilemiyo yani. satma bence, hafif casual üstü oyuncuysan steam nasıl olsa tekrar gerekecek yani kaçamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Erkek adamın alışveriş çılgınlığı = STEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 işte değeri çok düşüyor ya steamde nordy 25 malbuşa ok muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 humble bundle mezarcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 daha çok humble bundle, indieroyale, indiegala ve groupees mezarcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bundlestars'ı unuttun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 onları sevmiyorum poundla satıyolar, iyi bir mezarcının poundla sterlinle işi olamz, zaten hiçbir bundlelarını almadım dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ahah bundle olsun sterlinden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 10000 zimbabwe dolarına ok muyuz canım bak mezarcıların ne işi olsun zimbabwe doları ile dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 zengin bundelıda mı var lan, felsefeye aykırı bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tabi 1 oyun 60 dolar dlcsi 20 dolar ikisinin bundleı 120 dolar ise bu zengin bundleıdır. reampage said: zengin bundelıda mı var lan, felsefeye aykırı bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar