Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 multide random atmazsak şey yapmak lazım bir ekonomik güç bir tech powerhouse bir neighbourhood bully bi venedik/portekiz/fas/arap falan destekli asur güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 randoma ağlayanlar mı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bu akşam oyun var yine 9da. Quixef gelmiyor ama. Rahat rahat team atabiliriz. Kim gelicek şimdi rosterları ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 La nereye gelmiyor, saat 01:00 a kadar oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 = gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 elektrik gitti oyn kaçırdım tişikkirlir türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 GET REKT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 rage quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 spark milenyumun ragequitini attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 niye quit atsın lan almıştı rotterdamı. kickledin adamı ai aldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 spark hax i fazla actigi icin oyundan dustu falan. herkes lagli oynuyodu. hax i kıs da oyle oynayak pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 2 şehirle 9 şehri dize getirdim. /saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yalnız baya lag vardı bugün ya çok saçma şeyler yaptım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bi daha simultane oyunda ben yokum anlamsız yani earlyde 10+ uniteye mal oldu herif sonra "cok iyi savundum" e savunursun tabi her seyi once sen kesiyosun once sen kaciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sen saçma şeyler yaptın spark biz daha oynayamadan 10+ ünite kesti hostum ve adamın 3 hamlelik hareketleri benim tek clickimden daha hizli resolve oluyordu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Pis yenildik. Ama en büyük pay 3 wonderın son anda kaybedilmesi. Bide 2vs1 kalan adamın GL basmasına rağmen bizimkilerin ona basamaması ehue. Gerçi sparkın h@xxı yüzünden basamamışlar o yüzden bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ne ağladınız birader screwy benim başladığım yerde başlasa 20 turn sonra quit çekerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bu oyunun önerebileceğiniz strategy guide varmı yeni başlayan adamı fena kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 zamanın varsa en düşük seviyeden başlayıp, normal seviyede çok rahat oyunu kazanır hale gelmeye çalış. ben öyle yaptım en azından, hem uygarlıkları da tanımış oluyorsun. guide elbet vardır, araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 oyuna başladım bugün, heralde şu ana kadar ki en güzel başlangıç, immortalda isteyip de alamadığım wonder yok ama gel gör ki roma var yanımda, gelip gelip ağzımı kırıyo ben turizme giderken : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Industrial age e girdiğinizde turizm output kaç civarı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Sparkcaster said: ne ağladınız birader screwy benim başladığım yerde başlasa 20 turn sonra quit çekerdi.AHAHAHAHAHAHA LAN AHAHASDIHAUSDHASD Great library yapmak yerine adam gibi 2 sehir atsaydın 2v1 akardin ikimizinde ustunden gecerdin okadar iyiydi ki baslangıc yerin kafayı yiyodum. mal gibi glib attırdınız 1v2 adama biz de agzına cıktık expansion ı. he tabi simultaneye dua et. vuruyosun sonraki turn vuramadan kacıyosun yoksa ustunden 6 kere gecmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 evet yerim inanılmaz iyiydi, şehirlerimin rangeinde city state yoktu trade yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar