Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
multide random atmazsak şey yapmak lazım

bir ekonomik güç
bir tech powerhouse
bir neighbourhood bully

bi venedik/portekiz/fas/arap falan destekli asur güzel olabilir
Mesaj tarihi:
bi daha simultane oyunda ben yokum anlamsız yani earlyde 10+ uniteye mal oldu herif sonra "cok iyi savundum" e savunursun tabi her seyi once sen kesiyosun once sen kaciyosun.
Mesaj tarihi:
sen saçma şeyler yaptın spark biz daha oynayamadan 10+ ünite kesti

hostum ve adamın 3 hamlelik hareketleri benim tek clickimden daha hizli resolve oluyordu lel
Mesaj tarihi:
Pis yenildik. Ama en büyük pay 3 wonderın son anda kaybedilmesi.

Bide 2vs1 kalan adamın GL basmasına rağmen bizimkilerin ona basamaması ehue. Gerçi sparkın h@xxı yüzünden basamamışlar o yüzden bişey demiyorum.
Mesaj tarihi:
zamanın varsa en düşük seviyeden başlayıp, normal seviyede çok rahat oyunu kazanır hale gelmeye çalış. ben öyle yaptım en azından, hem uygarlıkları da tanımış oluyorsun. guide elbet vardır, araştırmak lazım.
Mesaj tarihi:
oyuna başladım bugün, heralde şu ana kadar ki en güzel başlangıç, immortalda isteyip de alamadığım wonder yok ama gel gör ki roma var yanımda, gelip gelip ağzımı kırıyo ben turizme giderken : /
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

ne ağladınız birader

screwy benim başladığım yerde başlasa 20 turn sonra quit çekerdi.
AHAHAHAHAHAHA LAN AHAHASDIHAUSDHASD Great library yapmak yerine adam gibi 2 sehir atsaydın 2v1 akardin ikimizinde ustunden gecerdin okadar iyiydi ki baslangıc yerin kafayı yiyodum. mal gibi glib attırdınız 1v2 adama biz de agzına cıktık expansion ı. he tabi simultaneye dua et. vuruyosun sonraki turn vuramadan kacıyosun yoksa ustunden 6 kere gecmistik.
  • Yeni Oluştur...