AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bm100 ve 101 e giren kadın herşeye karışıyormuş yani. uğraşılmaz not arttırıcam diede. gerge iyi söyledin, bisiklet alsam,merkezden doğuya onla gider gelirim böylece ulaşım problemi çözülür. okulda bırakırım bir dönem olma mı aslında olur. advisorla konuaşyım umarım izin verir bu dönem 7 , öbür dönem 6 ders planlıyorum.
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bu bm100 ve bm101 dersleri ne için acaba? Klavyede 10 parmak ve hızlı yazmak için değil mi? Mesela bu derslerin muafiyet sınavı varmış bu dersi verebilmek için ne gerekiyor? Mesela ben 10 parmak kurallı yazımda dakikada 50 kelime yazıyorum kuralsız olarak da 60 kelime ve üzeri yazabiliyorum. Bunlar yeter mi?
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 hayrunnisa diye bir hoca veriyor. kesinlikle onun istediği gibi yazacakmışsın. sınavlarda da bir text verip onu yazdırıyorlarımş ya da muafiyette öyle oluyordu. ne demişti arkadaş , yok serçe parmağın konumu şöyle olucak , ayakların yere basacak filan.
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ben de aynen öyle yazıyorum zaten kurallı olarak eğer tek karıştığı şey buysa bana kalırsa anlatıldığı gibi kötü bir yanı yok. Serçe parmağınla o ya basıyorsan ya da yüzük parmağınla p ye basıyorsan elbette ki karışacak. Merak ettiğim nasıl bir hızda olması gerektiği dakikada kaç karakter mesela?
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi neye güldün ya başka birşey mi var yoksa? bu arada klavye hocası çok karıştığı için o dersi kaldırmışlar yerine aynı dersi daha değişik bir şekilde koyacaklarmış.
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Deacon said: Biliyorum artik memory constraint bile degil nerdeyse de gene de o konseptleri ilk gordugumde beynimde kelebekler ucmaya baslamisti. Onlari ogrenmek, yasamak gerekiyor bence :p [evet sebnem hoca gazisiyim] Memory her zaman göz önünde bulundurman gereken bir değer yazılım dünyasında. Heleki Garbage Collection (GC) bağımlılığı olan dillerde, memory olayını bir constraint olarak kabullenmiş takımların designları her zaman daha randımanlı çalışır. Memory nasıl olsa bol diyen zihniyetler, bir olasılıkla kendilerini bir consultant karşısında, JVM memory management stratejileri , Dominator Tree analizleri ( olası leak ve maximum memory işgal eden structure detection için) ve bunun gibi nice zevkli konuları dinler bulurlar .. tabi şanslı iseler.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 HPC'de memory nasil olsa bol diyemiyorsunuz iste, 2K core'da calisacak kod yaziyorum, ne kadar bol memory olabilir ki heuhe
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 fizban said: HPC'de memory nasil olsa bol diyemiyorsunuz iste, 2K core'da calisacak kod yaziyorum, ne kadar bol memory olabilir ki heuhe Sen güzel yerde pişiyorsun, kendini söz konusu memory olunca yaylada sananlar var :)
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 16gb ram alsinlar haci, bana ne, ben mi dusunucem.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 4gb ram ım vardı 8 gb a yukselttım. Kafam rahat
Öne çıkan mesajlar