moncici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ağustos sonu karaburun'a gideceğim. uçakla izmire gelip karaburuna bisikletle geçeyim diyorum. 104 km civarı yol makul ancak bu yarımadanın engebesi beni ürkütüyor. 2 sene önce geldim tam hatırlamıyorum ama BAYA engebeli yollardan geçmiştik arabayla. ne diyorsunuz izmirli patiler, yapılabilir bir yol mu? bir de bisikletimi getirmek istemiyorum uçakla. sağlam bisikleti olan, corratec morratec, bana 10 günlüğüne kiralayabilir eheh. veya 10 günlük kiralık güzel bisiklet bulabilir miyim izmirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bu adamlar baya aktif izlenimime göre: http://izmirbisiklet.org/ hep bisiklet kiralarsın hem de sorularının cevabını en net burdan alırsın bence. izmir'de bisiklet grubu var bir çok ve aktifler llama daha iyi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kiraladıkları bisikletler dandik, şehiriçi takılmalık heralde. forumları yok bi de arıcaz marıcaz mı şimdi bu şeyi söyleyin bana. izmir-çeşme otoyolu var hani. karaburuna giden yola sapmadan bisikletle otoyoldan gidebilir miyim bu bir. gidemezsem, sahil şeridinden güzelbahçeyi falan geçerek o yola çıkabilir miyim anaa bi de şimdi aklıma geldi yaban domuzu falan çıkmasın önüme karaburun yolunda fdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Sahil şeridinden gitmen yolu çok fazla uzatmıyor açıkçası. Sorun şu ki dandik yolda gitmen gerek, yolun bazı kısımlarında durup arabalara yol vermen gerek, Güzelbahçe'de 9 yıldır bitmeyen yol çalışması ile uğraşman demek. Yani tahmin edebileceğin üzere daha yorucu oluyor. Seferihisar ayrımına kadar biraz canın sıkılacaktır. Ama devamı rahat. Ki zaten içmeleri geçtikten(içmeler otoyolun karaburun çıkışına denk geliyor.) sonra denize çok yakın bir güzergahtan ilerleyeceksin. Aha bu araya edit: Otoyolda çok fazla dağ tepe tırmanman gerek. Yavaş yavaş meşakkatli de olsa güzelbahçe üzerinden gitmeni tavsiye ederim. Lan lan... Canım çekti. Geçen sene kışın bisikleti çaldırtmasaydım keşke ya. Püffff. Bisiklet kiralama konusunda ise zerrrrre fikrim yok. Çaldırttıktan sonra bisiklete küstüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Abi kendi velespitinle geleceksen ok ama kiralayacaksan cok pisman olursun. Bir de persembe aksami bisikletcileri var onlar da gidiyor. Olmadi grup yapar gidersiniz. Bir de size acayip sinir oluyorum ben. Resmen basa belasiniz abi. 2 serit yollara giriyorsunuz. Sizi gecelim derken kaza riski geciriyoruz. Sporunuz batsin maceraniz batsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 şu yaptığın iş büyük cesaret ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 izmir karaburun yolu arabayla bile acemilerin çıkmaması gereken bir yol ama hep çıkıyorlar. yol dar ve kör nokta dönüşü çok fazla, pek çok zaman dönerken karşıdan ne geldiğini bilmiyorsun. gerçi bu benim dediğim 7-8 sene önceydi ama hala değiştiğini sanmıyorum. bisikletle o yolu yapmak teklikeli ve cesaret ister, illa yapacaksan da soldan değil sağdan gitmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Doğduğumdan beri her yaz gidip geliyorum -bisikletle değil- Yolu hep aynı yol rezalet, çevre yolu getiriyorlar bakalım dağ tepeden nasıl olacak. Bisikleti geçtim araba için bile en tırstığım güzergahtır, yol bazı yerlerde inanılmaz daralabiliyor ve çok dağ tepe özellikle Balıklıova'yı geçtikten sonra İlla bisiklet ile yol yapacam diyorsan manzara açısından çok tatmin etmez sahil yolu olmadığı için ama Foça'ya gidebilirsin, Foça'dan da Yeni Foça'ya yol çok güzel on numara görsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 manzara için özdere/gümüldür yolu gayet güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hımm. evet balıklıova sonrasını ben de öyle hatırlıyorum. peki sizi dinliyorum ve hiç girmiyorum bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Muğla akyaka ya doğru inersen ki bayağı var mesafe :) pedalla bisiklet var mesut abinin (yaş32) selamı var dersen dükkanında bile yatabilisin dostum ;) eski bir bisikletçi olarak özledim yolları :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar