elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 selam, Default kamera çok rererö.. Şöyle güzel free bi android app var mı? Yani foto çekmek için telefonu cepten çıkardığımda hemen açılacak, çat diye çekecek ve save edecek hızlı bişey. Ayrıca bu programda şu da olsa tadından yenmez: Telefonum Htc sensation xe'de default kamera app inin sadece orta tuşu var ekranda. Kendi resmimi çekmek istediğim zaman o orta tuşa denk getirmek kanser ediyo resmen. Mesela bi tuş atanabilse, volume up a basında resim çekse ya da öyle bi kolaylığı olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 iphone al kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 camera zoom fx. free değil ama illa para vermem diyorsan benim memurum işini bilir kshdf çok iyi çekiyor güzel de efektleri var, dediğin şey de yapılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 PrudenT said: camera zoom fx. free değil ama illa para vermem diyorsan benim memurum işini bilir kshdf çok iyi çekiyor güzel de efektleri var, dediğin şey de yapılabiliyor kurdum bunu da herhangi bişeye basarak resim çekmeyi ayarlayamadım bi türlü. mesela volume up tuşuna basınca çeksin ayarlayabileyim bunu. şimdilik pudding kullanıyorum bu daha iyiyse buna geçiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi su an bakamiyorum ama ayarlarını kurcala rasgele var yani ben kullandim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ayarladım valla süper oldu. Volume down a basınca resim çekiyo, up a basınca gallery i açıyo pek bi hızlı oldu. Teşekkürler, deutschland über alles de iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar