Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Almıycam işte! Almıycam :( Bunca Ss görüp,hatların ezikligi arasında maile bile bakamadan zokumtrak bir sekilde sinir olmaktansa 2 ay sonra oyun gelir bende almam! ehe, Şaka bir yana Ne Zaman Çıkıcak ya? --- FiXxXer Demiş ki; Daha gelecek ayın 16 si --- büwhüe... Haziran 16 Degil Temmuz hatta Agustos felan... O şimdi Rüyalarda Yazdırıcam arabanın arkasına.... Bu kadarda Oynanmaz ki insanın gururu ile yaaa :((( Hay FiXxXer Ne diye kodun SS leri,Ah Hat iyi olmasaydıda görmeyeydim :) Anam babam onnar ne öyle yaaa?? *!aglar,Ölümümden Sony Sorumludur mektubunu yazar,camdan atlar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 eheh o ss ler bisi degil NDA olmasa dun gece 8 kisilik grupla gittigimiz huntun sslerini yayinliycam agziniz sulanacak ama NDA var..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Aha birini daha kaybettik ;) Haziran 25 diyorlar ama kesin birşey söyleyemem...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hazirana fazla umit baglamayin derim:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Valla ümit falan beslemiyorum artık, ama Lucas Arts'ın gözümde karizması bu oyun yüzünden bayağı düştü... Bi de 2. Duke Nukem Forever vakası olmasın da...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ben sslere bakarak ao ya benzettim oynanışı yani güzel sistem de güzelse oynanır[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 AO dan cok daha iyi.. Ben AO yu 1.5-2 saat oynadiktan sonra sIkIlip birakmistim.. Burda oyundan sadece buraya ve emaillerime bakmak icin cikiyorum.. Eski UO gunlerimi hatirlatti..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: FiXxXeR, 01 June 2003 11:24 tarihinde demiş ki: eheh o ss ler bisi degil NDA olmasa dun gece 8 kisilik grupla gittigimiz huntun sslerini yayinliycam agziniz sulanacak ama NDA var..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. çaktırmadan yollasan valla kımseye soylemeyız[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hehe ss isteyecekseniz pm den falan isteyin, sonra mail atıyorlar "burda yassah işler çevirionuz, olmasın bi daha" diye. nda ya kafam girsin, o da ayrı bi konu :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ao oynayan arkadaslardan , SWG`de oynayacak varsa eger , AO2 ye basliyormush gibi hissedicekler diyebilirim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 anandım abi zaten genel olarak Ao nun oyun sistemi süperdi bu bide sw ile ilgili daha güzel olur ki fixxer beenemmiş ao yu ben 5 ay durmadan oynadım bu nası olcka kim bilir.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 oynadim swg faniyimdir ama ao taklidi olmus oyun mantigi yani ne biliyim aodan sonra cok basit geldi ao yu kavramak icin birkac saatden fazlasi gerekiyo bunu bilmeniz lazim zaten :p oyunda surekli yeni seyler ekleniyor isin guzelligi ama swg ne biliyim pek dusundugum gibi cikmadi pek tutmadim desem yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 booooommm[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Swg tayfasının gelecegını hıc ıyı gormuyorum baslıklara bı baktım ' ALMIYORUMMMM LAAAAN,ISTEMIYORUUU ARTIK,TOP SONY,LUCASIN ARKASI MERKEZ BANK,'gıbı hıc te hos olmayan cumleler gordum bır an once cıksada bu ınsanlarımız da ruh saglıklarını kaybetmeseler :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar