eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 arkadaşlar 7 aylık erkek golden ömür boyu bakabilecek bir gönüllü arıyorum. köpek benim değil. sahibi acele gittiği için köpek ortada kalmasın diye ben aldım ancak benim köpeğimle anlaşamıyor onun için bakacak birini arıyoruz.. ev:bornova stadyum durağı civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 üst komşum golden arıyor.bi sorayım akşam.evler de yakın sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 öm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 köpeği sahiplendirmiştik ama alan kişinin kızı rahatsızlanmış artık bakamayacaklarmış. ben 2 köpeğe birden bakamıyorum. ev bornova stadının orda( küçük parka büyük parka aşık veysele falanda getirebilirim görmek isteyen olursa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 arkadaşlar erkek 9-10 aylık goldena ömürlük yuva arıyoruz tekrar ve tekrar! ilk sahibi tatile gitmiş ve bir ay erkek arkadaşının evinin balkonunda bu çocugu yalnız bırakmıştı. ben büyük ugraşlarla ikna ettim sahiplendirilmesi için aldım. 2. alan kişinin çocugunda alerji varmış ve onlarda çok istemelerine ragmen bakamadılar. 3. sahibide şimdi evden taşındığı için ve yeni ev sahibi hayvan istemediği için bu oğlanı terk ettiler. lütfen yakışıklı, sevecen, uyumlu, 9 aylık goldena ömürlük yuvasını açabilecek birilerini arıyoruz!! yer:İZMİR/BORNOVA iletişim:05552944029 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 o resimleri oraya yüklemişin ama boşa hep. imgura falan koyaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bu goldenlar bir kaç senedir türkiyeyi kapladı.Her yer golden oldu tipsiz sokak köpeklerine hasret kaldık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar