di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sanssizsansli said: http://tr.wikipedia.org/wiki/2011_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7imleri Yav he he. Dur ya da dayanamadim, anlatayim hesabi nasil yapacagini. Kullanilmayan oy sayisi 9 milyon. Gumruk kapilarinda ki katilim sayisi %5! Ekle bakalim o 9 milyonu diger partilere, %10 barajini geceni var mi yok mu ? Mecliste cesitlilik cogaliyor mu cogalmiyor mu ?
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Black-ice said: Sequo said: actigim basliklardan alinan yada uzulen olduysa bugun ozur dilerim. Biri bu konuyuda kitlerse mutlu olurum. lel. şuna birşey derim ama. ben senin dünyadaki varlığından ötürü üzülüyor ve genetik kombinasyonlara darılıyorum. kim özür dileyecek benden :( AKito nerdesin gor bak demistim sana. Boyle oluyor iste. Bunlari kamcilayinca adam oluyorlar Akito said:
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Abi sana hakaret edenlere birşeyler alıyorsun, sadece daha çok teşvik ediyorsun. Ben de bu tutumu teşvik ediyorum, ne kadar koyuyorsa o laf, o kadar degerli hediyeler almalılar üyelere. O çocuk bi işlemci haketmiş mesela, tertemiz hakaret.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Üşendim 5 sayfa okumadım bir şey mi kaçırdım, 5 sayfada insanlığın gururu mu oldun, birisinin IBAN'ını mı coşturdun da göremedim?
Öne çıkan mesajlar