Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 axedice said: Adam tam bi şebek ya ahahah bi bonzi bu kadar isabetli olabilirdi. Yalnız bakıyorum taktik değiştirmiş, evini basar dövdürtürüm yerine smiley falan kullanıyor. Ama aptal her yerde aptal =/ sis atma o.c :)
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Barzonun başka bildiği laf yok ki, küfrederken bile tam bir öküz.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 geceleri chips a hoy biz fakirlerde
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Günlük hayatta muhtemelen tapıyorlardır parası yüzünden. Burada hakaret yedikçe daha çok bağlanıyor foruma. 2. Ninja olmasın bu. Yıllar önce Ninja nın şiirini beğenmemişti babacummostor... bunun neyini beğenmemiştiniz çabuk itiraf edin
blindsnake Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sequo kardeşim şiirin 10 numara.Ben de birşeyler karaladım hele bir bak bu tarafa. ---------------------------- Herkesin bir derdi var Kimisinin tipi kimisinin cebi Malum şey ise herkesin ortak derdi Bazıları dermanı parada bulmuş bu belli Börbiri tişörtün Armoni kotun Türkbükün'de yazlık konutun Ama içindeki tam bir odun Gelişine nasıl da kodum Mutluysan ne alâ Bir de zenginsen oh la la Bunlar nasıl kazanıldı tam bir muamma Helal kazançsa da kusuruma bakma Bana sıkılıp darılma Evimi basıp beni aldırma Alıştırma niyetine bir şeyler karaladım sana Hadi bana elveda
Öne çıkan mesajlar