aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 esh tam bir homoseksuel profili cizmis.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ya beyler moda tartisiyorsunuz icinde oldugunuz tehlikenin farkinda misiniz? Levis kot alinca marka giyindigini sanan insanlarla konusuyorsunuz. bunlar zamaninda iron maiden tshirtlerini 1 hafta uzerlerinden cikarmayan duzgun giyinimli birini gorunce tiki diye kafa gecmis insanlar. yapmayin etmeyin:) sonra dogruyu soyleyince bana kiziyorsunuz fakir lan bunlar kredi kartina 54 taksitle quick silverdan dize kadar sort alip giyen sefil bunlar ahaha dipnot: yanki kardesimin sortuda gayet hostu bu arada
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sen de lakosun en ucuz tişörtünü giyiyon panpa.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ginaly said: sen de lakosun en ucuz tişörtünü giyiyon panpa. ben klasik kesim takiliyorum ama denize giderken lacoste giyiyorum yani sizin kiyamadiginiz mallari denizde giyerin ben bebeim. aksam oldumu ralfler börbiriler havada ucusuyor ahah
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Xaenin said: Burada düzgün giyinmek "siyah en sevdiğim grup t-shirtü" giymek abi sanırım. O t-shirtleri giyen bi arkadasim vardi. Annelerimiz tanisirdi. Cocuk annesiyle alisverise gitmeye utandigi icin grup t-shirtlerini bile annesine aldirirmis. Kendi de gidemiyodu heralde.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Sequo said: ginaly said: sen de lakosun en ucuz tişörtünü giyiyon panpa. ben klasik kesim takiliyorum ama denize giderken lacoste giyiyorum yani sizin kiyamadiginiz mallari denizde giyerin ben bebeim. aksam oldumu ralfler börbiriler havada ucusuyor ahah kıyamam sana.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 :) Hocam cidden ihtiyacın var mı bu kadar gösterişe? Neden bu şekilde davrandığını cidden merak ediyorum. Nedir bu ilgi merakı? Ciddi soruyorum. Lütfen ciddi cevap ver.
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 başlığa hitaben fake i nasıl okuyorsun sequo.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Xaenin said: Burada düzgün giyinmek "siyah en sevdiğim grup t-shirtü" giymek abi sanırım. kravata gidip 1 milyar sayıyosun. ben erol'dan alıyorum 30 liraya ahahaha salak şey
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tarumar said: başlığa hitaben fake i nasıl okuyorsun sequo. Abi gecen tartıstık azcık turkce ogrenin gelin baska bisey demiyorum
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 vaperon said: :) Hocam cidden ihtiyacın var mı bu kadar gösterişe? Neden bu şekilde davrandığını cidden merak ediyorum. Nedir bu ilgi merakı? Ciddi soruyorum. Lütfen ciddi cevap ver. Olm gosteriş değilki bu. Gösteriş görmemişsiniz vallaha siz
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Vingthor said: eylence Post kasma lan o cok buyuk bir hataydı savunmadıım ama bu lavuklar turkce bilmeden bildiklerini sanıyorlar o daha vahim
Öne çıkan mesajlar