fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 çok kolaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ben döküldüm ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ben dün girdim sabahkine, 2 saat ayakta bekledim millet cevapları sallayıp kağıtları teslim etsin diye. Madem yapamıyorsun ver çık arkadaş. Vahiy gelecek sanki 90. dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bizim salonda bir eleman vardı resmen hocam 5dk daha demeye başladı sonra loopa aldı vermedi kagıdını işlem yapıldı sanırım. Baya bağrış çığrış koptu. Ama öğleden sonraki oturuma da geldi hiç acımadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 deadwoll said: Ben dün girdim sabahkine, 2 saat ayakta bekledim millet cevapları sallayıp kağıtları teslim etsin diye. Madem yapamıyorsun ver çık arkadaş. Vahiy gelecek sanki 90. dakikada. Ayakta neden bekledin. Gözetmen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ne yazık ki. Gerçi nşa'da gözetmen sayısı kadar sandalye konuluyor sınıflara ama bu sefer hiç yoktu, ayakta kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Öyle bakarsan olmaz kendin alıp geleceksin imkan varsa. kaç oturum çıktı sana. Ben çıkmıyor nasıl olsa diye başvurmadım ama pişman oldum herkes tatilde nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Raincloud said: Bizim salonda bir eleman vardı resmen hocam 5dk daha demeye başladı sonra loopa aldı vermedi kagıdını işlem yapıldı sanırım. Baya bağrış çığrış koptu. Ama öğleden sonraki oturuma da geldi hiç acımadı. ilkokul sınavı mı bu ya, hocam 5dk daha asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Kamera var bir de hani baya karıştırdı herif ortalığı. Bilmiyorum ne oldu sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Kamera falan konulacak deniliyordu. Merak ettiğim kopyanın önüne geçmiş midir? Ayrıca kpss 2010 gibi kopya çekenler full yapma hatasını tekrarlamayacakları için böyle haberler tekrar duyarmıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Şey muhabbeti var bu sene de. Sorular ve cevaplar açıklanmayacak. Sınav kağıtları asla gösterilmeyecek gibi bir şey. Kopyaya falan gerek yok öyle ise zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar