hllc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yeni bir hesap satın alarak başka bir serwer'da oynamaya başladığım için Frostmane Ally'deki 60k gold'umu satmayı düşünüyorum. TL olarak 50tl istiyorum. (Banka havale ücretine karışmam) Game Time ile takas edebilirim. Twisting Nether (H) serwerında gold ile takas edebilirim. Referansın yok önce gold'u ver sonra parayı yatırıyım gibi tekliflerle gelmeyin Knight ve WOW tarzı oyunlarda yaklaşık 10 12 yıllık tecrübem var, önce parayı alır daha sonra goldunuzu teslim ederim. Halil İbrahim Çoban 0534 658 59 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Beyler adam kınaytcı ,referans filan gibi şeylerle gitmeyin adama ayrıca zengin bu goldtan kazanacağı para bir öğün yemek parası bile değil benden sölemesi ,parayı yatırın goldu filan istediği zaman verir sonuçta zengin adam parası ile döver sizi. Ayrıca 10 - 12 yıllık tecrübe var karşınızda saygı duyun Hacım ben golda talibim yanında mest eden ayakkabıda verebilirsen 300 lira veririm hatta hesap numarası ver özelden ben havale edeyim parayı sen ne zaman istersen artık goldu filan verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kınayt:.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hllc Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.. :D konu gunceldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 60k gold 2 saatlik ah kasmayla çıkıyordu en son? bu kadar değerli mi hala gold? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hllc said: kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.. :D konu gunceldir... Ulaşmadığı ciğere değil senin ukalalığını millete göstermek için yazdım aklınca atar yapıyosunda yemezlar Ahada buda wow-türkten yazdığın mesaj said: arkadasım laf kalabalıgı yapmana gerek yok, senden gelcek 3kurusada ihtiyacım yok baska hesap ile baska sw'de oynuorm game time bitince bosa gidicek o yuzdn satıyorum. Alıcaksan fiyatı belirttim. Ayrıca referans referans diye egon tavan yapmıs durumda sana gercek hayatta bir referans veririm aklın durur kiminle muhattab oldugunun farkına varırsın. Senin gunluk 60k gold kazancının TL degeri benm 1 öğünlük yemek paramı bile ödemez. kendini bilmez atarlı genç ,burda referans vermeden o goldu satamazsın ne burda neden başka bir yerde ,alacak adamda önce gold ister sonra parayı yatırır ,bide madem bu kadar zenginsin ne uğraşıyon 60k için :D günlerdir kıvranıyon satacam diye yazık sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 pawnshoptan adam çağırdım az yamultalım şu hllc midir nedir gerçek hayattan zavallılık referansı olan zingili. ps: goldları 2.3 tl ye yada 0.87 pounda alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sen o pariteden işlem yapıyorsan bana gbp satsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 malesef exchange yok only for shoppping ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 burada sana müşteri çıkmaz bu arada. hani zaten pawnshop diyorsun da cidden pawnshop mantığıyla çalışman için anlaşma fln yapman lazım müşteriyle, sana sattığı malı belli süre elinde tutman ve faizi ile geri öderse paranı, aynı malı aynı müşteriye vermen lazım (sadece anapara + faiz ile) bir de pawnshoplara genelde last resort gider insanlar ne bileyim. zor yani göz kırpamıyorum özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 cagrus said: pawnshoptan adam çağırdım az yamultalım şu hllc midir nedir gerçek hayattan zavallılık referansı olan zingili. ps: goldları 2.3 tl ye yada 0.87 pounda alabilirim. Oha fiyata gel 1 m satayım hemen o fiyatta ,ama önce parayı alır öle teslim ederim goldu asdfsdfsdfadsf referansın yok o yüzden yani ,bak yine referans dedim ego yaptım kendi kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 senin referansta yakıyor deady :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 cagrus said: senin referansta yakıyor deady :( Sen fiyatta ciddi isen sana gerçek hayatta bir referans gösteririm aklın şaşar ,seni egosu tavan yapmış alıcı seni , sen benim kim olduğumu biliyomun ,benim bir oturuşta yediğm yemeğin yarı parasıda senin günlük kazancın kadar ,ayrıca 10 - 12 yıl benim wow ve kınayt tecrübem var senin gibi alıcıları ben çok gördüm hadi başka kapıyasdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 deady said: cagrus said: senin referansta yakıyor deady :( ,benim bir oturuşta yediğm yemeğin yarı parasıda senin günlük kazancın kadar günlük kazancım net 0 tl. nasıl açlık durumları? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 aç kaldık desene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hllc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 wow-turk'ten trakobe nickli kişiye goldu sattım, önce paramı aldım sonra goldu teslim ettim... zenginin malı züğürtün dilini yorarmış.. hadi siz konuşmaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Hahahah aferin sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Kefilse hllc ye ben kefilim.Dediği doğrudur hllc yi tanırım, dediği gibi isterse koyar referansı kalırsın öyle :D Hali vakti gerçekten yerinde bir arkadaşımızdır dediği gibi de yazık olmasın diye satıyor adam bu ne rage böyle sakin olun kızlar hemen tribe bağlamıssınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ibosch ismini beğenmedim referansın nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 referansı verirse kalırsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 lan 1 ogunluk yemegi bile etmiyoken bunca ugras niye ? sdf lbosch seni kim taniyoki kefil oldun? ayrica harbiden lan sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 In the land of the blind the one eyed man is king. Madalyasizlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Madalya mı dedi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ibosch said: Kefilse hllc ye ben kefilim.Dediği doğrudur hllc yi tanırım, dediği gibi isterse koyar referansı kalırsın öyle :D Hali vakti gerçekten yerinde bir arkadaşımızdır dediği gibi de yazık olmasın diye satıyor adam bu ne rage böyle sakin olun kızlar hemen tribe bağlamıssınız :D Harbi merak ettim kimmiş bu gizli ve ünlü referans hllc nasıl bir adamdır böle önemli kişileri tanıyor sölesenizde bizde bilsek ,la la yoksa adam iktidar partisi il başkanını filanmı tanıyor yoksa milletvekili tanıdıklarımı var :D adam zengin ve 1 bucuk aydır 50 k gold satmak için uğraşıyo :D harbi yaa sana kim kefil olcak bu arada :D -Sayın bakanım -söle hllc -paticikte 50 k gold satıcamda bana kefil olurmusunuz server değiştiriyorum ziyan olmasın gold -tabi nedimek hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sequo'nun yeğeniymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar