civciv Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Arkadaslar ben bu buyu renklerini degistiren bi scp ekledim fakat eski ojinali olan gri renkli buyulerin gorunumunu kapatamadim. Bunu nasi yapabilirim*? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yani seninkide görünüyo diyeride öyleyse sphere.ini den ın game magic altındaki metni şöyle deiştir // WOPPLAYER= // Switch for if Words Of Power are emoted by players WOPPLAYER=0 // WOPSTAFF= // Switch for if Words Of Power are emoted by shard staff (GM's, Counselors, etc) WOPSTAFF=0[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yok hocam o ayri. Buyu isimleri diyorum. ornegin. An Nox buysunde yazi pespese once gri sonra beyaz sekilde cikiyo bunu diyorum nasi duzeltirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bunlari 0 yaparsan cikmaz iste.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ok sglun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya baggio kusura bakma ama o dedıgnı yaptım calıstı daha sonra save den sonra gerı gıttı neden acaba.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar