Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Selamlar. Eskiden çatır çatır çalışırdı nolduysa gitti 4-5 gün önce. Efendim, internette dolaşıyorum, oyun oynuyorum vs sorun yok. Fakat surf yaparken birşeyler indiriyim dersen patlıyor o zaman internet. Öncelikle kesinlikle DL başlamıyor. Öyle bekliyor dosyalar, upload da öyle o da olmuyor. Fakat işin uyuz kısmı, bu olay benim tüm internetimi felç ediyor. uTorrent açıldıktan sonra kesinlikle hiç bir siteye giremiyorum. Chrome' da sending request kısmında takılıyor. Niçin olabilir ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tixati ve Transmission varken niye baska program kullanirsin?
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 e şimdiye kadar sorunum yoktu, full hızda dl ediyordum. niye kullanmayayım ki :D Sana duyduğum saygıdan Tixati' ye bakayım dedim. Ne rahat programmmış ya. Hiç sorun yok şimdi. İndiriyor güzel güzel.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 utorrent 2.2.1 kullanacan utorrent kullanmak istiyosan
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 net'in kitlenme olayı bilmem de utorrent bazen aybaşı oluyor tracker'lara bağlanmıyor, hiçbirşey indirmiyor. garip bir durum, başka bir program kullanıyordum o tarz problem olunca şu aralar sorunsuz.
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ben de utorrent 2.2.1 kullanıyorum en sorunsuzu o
Öne çıkan mesajlar