Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Selamlar. Eskiden çatır çatır çalışırdı nolduysa gitti 4-5 gün önce. Efendim, internette dolaşıyorum, oyun oynuyorum vs sorun yok. Fakat surf yaparken birşeyler indiriyim dersen patlıyor o zaman internet. Öncelikle kesinlikle DL başlamıyor. Öyle bekliyor dosyalar, upload da öyle o da olmuyor. Fakat işin uyuz kısmı, bu olay benim tüm internetimi felç ediyor. uTorrent açıldıktan sonra kesinlikle hiç bir siteye giremiyorum. Chrome' da sending request kısmında takılıyor. Niçin olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tixati ve Transmission varken niye baska program kullanirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 e şimdiye kadar sorunum yoktu, full hızda dl ediyordum. niye kullanmayayım ki :D Sana duyduğum saygıdan Tixati' ye bakayım dedim. Ne rahat programmmış ya. Hiç sorun yok şimdi. İndiriyor güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 utorrent 2.2.1 kullanacan utorrent kullanmak istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 net'in kitlenme olayı bilmem de utorrent bazen aybaşı oluyor tracker'lara bağlanmıyor, hiçbirşey indirmiyor. garip bir durum, başka bir program kullanıyordum o tarz problem olunca şu aralar sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ben de utorrent 2.2.1 kullanıyorum en sorunsuzu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar