fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bizim pırlanta 5 aylık oldu ve ben buna sigorta yapayım istiyorum. Bunun için beni reklam ajanslarına yönlendirdiler ve reklam ajanslarına resim gönderdim. Bir tanesi geri dönüş yaptı ve gelin resimleri çekelim dedi. Ajanslar ve bu işler hakkında neredeyse hiç bilgim olmadığından dolayı bu işler nasıl ilerler. Bir firma reklamda oynatmazsa sigorta olmayacağından bu ajanslardan hangileri iyidir? hangiler garantidir ?
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sokakta selpak sattırıp ışıklarda cam sildirmekle aynı şey bence fsdfsdf şaka şaka
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 5 aylıkken sigortalanınca 25 yaşında emekli mi oluyor lol
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 daha sonra izlediğinde pişman olmayacağı filmlerde oynatın. bu işte iyi para varsa bende gireyim 3-5 tane yaparız artık.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dworgian said: 5 aylıkken sigortalanınca 25 yaşında emekli mi oluyor lol 25 inde gün dolduruyo. 65 e kadar yaş bekliyo ondan sonra dlksfjsdkf
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ahaha nası ya ciddimisiniz siz varmı böle bişi?
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Uzaylı gibi muamele yapmayın la. Daha dün bir sürü kişinin çocuğuna sigorta alalım diye yaptılar böyle bir şey. Onlar yaparken laf yok bana gelince lolo mu ? Hatırlayan varsa mısır ticareti vs vs aramaya üşendim
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yok acı cıdden merak ettım soruyorum, hanı calıstığı ıcın sigorta hakkı var evet eyvallah ama abzürd bi yandadanda garip ne bileyim.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 absürd tabi abi. çocuk işçi işte. yasaklanması lazım. TV'de bebe görmek istemiyoruz
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 erken girmek sskya her sene değişen ve ilerleyen ssk emeklişlik kanunlarından koruyo ben mesela 12 yasında sskya girdiğimden nişanlımla aynı yaşta emekli oluyorum normalde 2 yaş geç olmam lazımken
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fenn said: Uzaylı gibi muamele yapmayın la. Daha dün bir sürü kişinin çocuğuna sigorta alalım diye yaptılar böyle bir şey. Onlar yaparken laf yok bana gelince lolo mu ? Hatırlayan varsa mısır ticareti vs vs aramaya üşendim o kervan geçti ya gerçi kademe kademe artacak diyorlar ama 65 bile geç bir yaş genç nufuslu ülke için
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 BonePART said: erken girmek sskya her sene değişen ve ilerleyen ssk emeklişlik kanunlarından koruyo ben mesela 12 yasında sskya girdiğimden nişanlımla aynı yaşta emekli oluyorum normalde 2 yaş geç olmam lazımken Benimde amacım bu mesela. 7-8 ay önce sigortaya başvursaydım kendim için emekli ikramiyesini fazla alacaktım bir miktar. Çocuğa da şimdi alayım sgk numarası 65 te emekli olsun. Belki 10 yıl sonra emeklilik yaşı 75 e çıkar kim bilir. Ben çocuğumun geleceğini düşünen ebeveynim. Numara alacağım yeter yoksa Ayşecik fatmacık gibi ekranlarda gözüm yok.
Öne çıkan mesajlar