GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 şöyle birşey buldum. http://www.epicweapons.com/products/frostmourne.php çokte güzel yapmışlar ama gümrük ile sorun çıkarmı bir bilgim yok. nedir ne değildir bilen birileri açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu kılıçtan haal var mı la? nasıl göndereceklerine bağlı? fedex falan urgent delivery gelirse yolunu bulurlar mgn güzelce evine getirir imzalı falan. ama air mail falan olursa kutu mutu yalandan gümrükde kalır o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kılıç geçmez artık ya oeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 600 dolar yol parası istemişlerdi benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 alma ya kolay kırılıyor o fordring bir vurunca kırılıyor mesela koskoca kılıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fedex ile ekmek getirsen o bile 100% gümrüğe takılır onu bi söyliim başta. mng'nin gümrükte bildiğin kazanç kapısı bu. geçmiyor yani ne denediysem patladı fedex-mng ile gelen. hadi onu da geçtim başka yöntemle getirsen de fiyatı dolayısı ile zaten otomatikman patlıyor. şuan sınır 75euro.... lol şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tamamdır bu işte yalan oldu :P teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben çok şey aldım fedex-mng kombosuyla hiç sorun çıkmadı ha paketin üstünde değerindne az yazıyordu ondan dolayı da olmuş olabilir. bu önemli paketin üstüne düşük rakam yazdırırnsa muhtemelen sorun çıkmaz diye düşünüyorunm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 liç king ölmedi mi ya alıp n'apıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 BlaCk said: liç king ölmedi mi ya alıp n'apıcan kalbimde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar