Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: OutTrader, 29 Kasım 2004 14:27 tarihinde demiş ki: tamam ben kırmızı gül takıp gelicem ayakkabımda yeşil olacak edit: salı günü sandımdan gelemicektim :) angelfireda gelsin ya onada haber verin Sen kırmızı gül takmasan da ben seni tanırım haha[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Takvime bakmıyo msuunuz arkadaslar 4 aralık cumartesi :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) [Bu mesaj Horrible tarafından 29 Kasım 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Oh oh kebap nihayet ayarlamışız. Tarihi yeri tekrar tekrar yazalım da karışıklık olmasın; 4 Aralık 2004 Cumartesi Karanfil sokak, Dost Kitabevi önü Saat:14.00 Yaş sınırı hedesi hödösü yok. İsteyen gelir. Nokta.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Abilerimiz olarak bizleri gezdireceksiniz büyük ihtimal =p Gelen herkes yakasına kırmızı gül taksın. Tanırız bütün patileri bu sayede =)[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 orda böğürcez Patiiiiicikkk diyerekten.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ya yaşı en küçük olana göre seçin gidilecek yerleri. Gelipte öyle möl bir durumda kalmak olmaz =([signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sen gel zor durumda kalmazsın merak etme =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Bonecrusher, 28 Kasım 2004 17:45 tarihinde demiş ki: gelcek diyenler şimdi: Saendul Katsa wildpervert Black_Lupin Zerokull cemad NuKe Ragnar 1llusion McFrenzy mADmaXimus Brook uzumlukek bravecik Absolut sanerixx Dojorel Azmodai Angelfire abi eheh naptın :) gelcemedim ben :P geledebilriim gelmeyedebilirim kesin bişi söleyemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 warya bu kadar kişi gelsin bonec kolunu ısırırım[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 abi gelen gelir işte yaw. Daha fazla katılım daha fazla insan daha renkli geçer.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 daha buluşmadan 180 sayfa yaptınız be[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Senin de az katkın olmadı tabii ardeth yaz daha mesaj yaz =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Ardeth, 29 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki: daha buluşmadan 180 sayfa yaptınız be uplama manasında bütün ankaralı patiler olarak buluşalım istiyorum :D. herkeş okusun bilgilensin sonra benim haberim yoktu falan filan demesinler diyerek bu mesajı bile o manada yazdım hatta :D. Her neyşe Bütün ankaralı paticikleri bekliyoruz.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Azmodai, 29 Kasım 2004 16:46 tarihinde demiş ki: 4 aralik kesin ise eger aksam dedigim gibi gelebilirim. daha dogrusu soyle diyim, o gece ben kesin biryere gitcem ya IF ya Biziz seklinde, eger sizde gelmeye karar verirseniz takilma ihtimali cogalabilir o acidan diyorum. Giris paralidir yanniz bu mekanlara +18 olayinida fazla takmiolar gibi sanki emin degilim ama. her ihtimalle bekleriz efendim. Bizize girdim geçen gün , sormadılar bile kimlik takmıyolar heralde[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Gelecem bende ama içme kısmına katılamam çünkü çözmem gerekn bir dünya dif sorusu var ve onları çözmem için aklımın başında olması lazım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ankara ' da buluşmayın gelin Çanakkale' de buluşalım :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ben gelemicem gasliba ühühühü :( Bencede ya gidilecek yerleri en küçük yaşa göre ayarlayın mesela mis gibi mc donladsa gidin o zmn belkiiiii gelme şansım yükselir ama yinede imkansız gibi gözüküo :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yaş kaç merak ettim =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 15 :9 hatta 14 sayılır[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 olum geneleve gitmicez lan :) Yaş sınırı olmayan yerlere gideriz merak etme sen. Ne kafana takıyon.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: NuKe, 30 Kasım 2004 17:22 tarihinde demiş ki: olum geneleve gitmicez lan :) Yaş sınırı olmayan yerlere gideriz merak etme sen. Ne kafana takıyon. olayda bu ztn olum deil Kızım! olacak . eh bayanım ben 14 yaşındayım sen olsan gelir miydin =)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 :) Ben olsam gelicem diyip diyip sonra gelmezdim. Katılım iki katına çıkardı hehee[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 :utaniem: Ha bak o aklıma gelmedi hiç :) yine de gelmemen için bi sebep yok bence. Sen bilirsin. Ankarada başka kız pati yok mu kü gelebilcek olan?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Horrible, 30 Kasım 2004 17:18 tarihinde demiş ki: 15 :9 hatta 14 sayılır hehe. bizim burda o yaştakiler(ben 18 e girdim artık NİAHAH) sigara iciyolar, alkol alıyolar. terbiyesiz hepsi cık cık! =P bosver mc. iidir.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 YA mc'e gideliiim :) belki o zmn izin alailirim millet m' e gidelim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar