Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelenlere çok teşekkür ediyorum (özellikle madmaximus'a - çekinmeden geldiği için), süper vakit geçirdik. Çok eğlendim. Daha önce katıldığım pati buluşmaları bile bu kadar güzel geçmemişti (2 paintball maçı da dahil buna), Kıbrıs'tan uçağa atlayıp gelmeme değidi :)
Gelmeyenlere de Ardeth Gibi Olsunlar diyorum, valla çok pis beddua ettim :-P. Ad vermek istemiyorum ama satanlar çok şey kaçırdı (örneğin sanerixx, angelfire, outtrader, huun bunlara dahil - dur ad vermiycektik di mi?)

said:
huun, 26 Kasım 2004 10:13 tarihinde demiş ki:
ankaranin havasindan midir suyundan midir bilinmez ; bence yatar bu is .

patla :)

said:
PhalanX, 26 Kasım 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
Ankara ahalisi çok yetersiz bu organizasyon konusunda.

patla :-P

said:
Ragnar, 26 Kasım 2004 13:46 tarihinde demiş ki:
3 sene 100 lerce kez ankara buluşması yapalım dendi ama nedense hepside fos oldu boşa kasmayın :) ben pes ettim artık

patla :D

said:
huun, 26 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
aha yaziyorum buraya max. 3 hadi bilemedin 4 kisi gider .

said:
Cthulhu_, 27 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ankara buluşamaz bana göre..

yalan oldu yani :)[signature][hline]mono - life in mono
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 04 Aralık 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
Dojorel ve Outtrader bence ikiz
iki insan birbirine bu kadar mı benzer yahu :)

evet cok yakiniz, cok iyi arkadasiz. hatta evet ikiziz =)

benim evil ikizim o =P

yada tam tersi[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Trojan ı unutma Bone :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Trojan ın kulakları 1000 kez falan çınlamıştır herhalde[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
ayrica o tunali sokaklari diye lanse edilen yer de kitir. mis gibi kokorec tedarik etmeme ragmen kimse yemedi, hepsini afiyetle kendim yedim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ben o sırada yediğim browni yi sindirmekle meşguldüm :) onuda yersem kusardım heralde :) mesela şu an karnım ağrıyo :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*! Fünyeyi çeker*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 04 Aralık 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet gayet ciddi :) bende çok güzel toplu bir (hatta ikiydi) foto vadı ama silinmişler :( onlar sana rakaı daha iyi özetlerdi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sen Abdulheyl sin deşifre olmaman daha iyi ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 04 Aralık 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
Dojo da önüne dondurma konan 5 yaşındaki çocuk gibi çıkmış içkili resminde :D

e peki normalde oylemiyim ama? fotomodel olarak bir kariyerim olamayacagini anlamis oldum boylece=)

[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Aralık 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 04 Aralık 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
Eheh ulan bi tane adam gibi çıktığım foto yok :) Hep habersiz kaymış bi şekilde yakalamışınız :)

Bak burda iyi çıkmışsın[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:

bu fotodakiler zerokull, bonecrusher ve heren.

zerokull u unutmusum, kusura bakmasin, duzelttim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 04 Aralık 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
said:
Eheh ulan bi tane adam gibi çıktığım foto yok :) Hep habersiz kaymış bi şekilde yakalamışınız :)

Bak burda iyi çıkmışsın

+1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 04 Aralık 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
Gelmeyenlere de Ardeth Gibi Olsunlar diyorum,

İki dakka rahat dur be nezaman ayrılsam arkadam bişiyler diyon :p

bi problemin mi var benle adamım ha![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 04 Aralık 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
said:

Bak burda iyi çıkmışsın

:P[signature][hline]Msn:[email protected]

Mesaj tarihi:

Bu günün kısaca özetini şu aşadaki arkadaşlar sunucaklar . İzin istediler biz gösterelim diye kırmadım cocukları ...

[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|

Mesaj tarihi:
Ankara güzeldi bugun bayagı daha bi suru organizasyon yaparız diye dusunuyorum bi tanısmısken =)

Ha bu arada tunalıya daha önce gitmiştim o kadar da degil yani =P

Evet evet gelmeyenler ardeth gibi olsun, telefonu da acmadın ya ne diyim cok guzel eglenicektik =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
  • Yeni Oluştur...