Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yahu... şimdi komşum var saolsun her sorununda bana gelir laptop var bunda bi tane kitleniyomuş uraşamadım sıkıldım servise gönder dedim. gitmiş gelmiş 1 ay olmuş şimdi gelmiş sorunum var diye. windosw 7 orjinal değil aktive edin uyarısı çıkıyor.aktive etmek için giriyosun seçenekler -satın alın -yeni key girin yeni key giriyoruz (laptopun arkasındaki etiketteki key) aktive ediliyor ekranında laptop kilitleniyor.sadece bunu yaparken kitleniyor yalnız normal kullanımda bi sorun yok. key ve windows versiyonu uyumlu (win7 pro). yanlış key girsem bu yanlış diyor doğru girince neden kitleniyor keylerde bi uyumsuzluk varsa bu uyumsuz demesi gerekmez mi. umrumda da değil isterse yansın laptop da ben böle saçma sorun görmedim niye olur bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 valla sorunu çözebileceğini sanmıyorum ilk defa duydum böyle bir şey. direk formatla tekrar girmeyi dene bence. eğer yapmak istiyorsan. ya da korsan kur gitsin.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Aktive etmek için korsan programları filan yüklemişlerdir. Format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar