Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yok atıyoruz gereksiz yere onu diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 gerçi üzülmüyorum sanırım. oruçluyken başkasına oruç tutmuyor diye saldıran adam orucun mantığını anlayamamıştır heralde. hakkaten nefis imtihanı olarak somut bir challenge yani. ramazan güzel bir uygulama insan için tutanlara saygım var. ama laf atana saldırana tutmadığın için kınayana falan flying kneekick üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dayak yemek orucu bozmaz, rahat rahat vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 biri namaz kılarken başkası gidip ona tekme falan atsa yada rahatsız etse nasıl sinirlenip rahatsız edene dalacağım gibi bende ramazanda oruç tutmadığım için rahatsız edilmek istemiyorm arkadaş. TUTUYOSUN DA BANA MI TUTUYOSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ramazan ayında manisa'da bir elimde kız arkadaşım diğer elimde adana dürüm ile öğlen 12'de sokaklarda gezmişliğim var. Tabi ki bir şey olmadı sonra da zaten Mesih olduğumu ilan ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 izmirde buca kopta bir kahve dolusu insandan meydan dayağı yedim ben sigara içiyorum diye 5 sene önce bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ama hala akıllanmamışın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: izmirde buca kopta bir kahve dolusu insandan meydan dayağı yedim ben sigara içiyorum diye 5 sene önce bundan. gavur izmirde olması ilginçmiş, geçen sene taksimin ortasında önümde yürüyen turist elinde birayla geziyordu, ben biri dalarsa korurum diye bi süre izledim ama 1 tane bile insan karışmadı. Asıl toplu taşıma çok fena olacak. o ağız kokuları, ter kokuları.. hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 izmir ayrı biyer buca kop apayrı biryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 izmir böyle bir yer işte alsancakta alkol alırsın buca koopta dayak yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yedinci katta oturuyodum. nevrozda çatışma çıktı. yedinci katta oturuyorum bak. iki mermi çıkardım pencereminden yanından. panzerler falan kapamıştı sokağı. ben hayatımdan arabaya 3. kat balkonundan şatganla ateş edildiğini ilk ve son kez buca kopta gördüm. keza buca kopta polis+jandarma basmıştı bizim ve yan siteleri. zaten sırf site var. 39 torbacı tutuklamışlardı öyle biyer buca kop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Tarumar said: müslüman kadar ilkel bir canlı yok ya koalalar bile daha gelişmiş. okaliptusları yalayıp yalayıp mideye götürüyor kimseye zararı yok en azından. insanın kendini aç bırakıp sonra saçma sapan triplere girip arıza çıkarması ayı resmen. sanki normal halleri şahaneymiş gibi birde her sene bir ay ağız kokularını çekiyoruz. oruç müslümanlıktan öncesine dayanan ve farklı inanışlarda uygulanan bir yöntem. esasında baya mantıklı ama embesillikte çığır açan insanlarımız yaptığın amacını falan düşünmeden köpek gibi kendine söyleneni yerine getirmek için yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Temel nedeni zaten taa eski zamanlardan beri vücudun bir günahkar olarak görülmesi, bedensel zevklerin yasaklanmasıdır. Buddha'nın bile oldukça aşırı oruç ve diğer bedeni yasaklayan eylemleri kullandığı ancak daha sonra aydınlanma için bedenin yadsınmaması gerektiğini farkettiği söylenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: izmirde buca kopta bir kahve dolusu insandan meydan dayağı yedim ben sigara içiyorum diye 5 sene önce bundan. 5 sene geçmiş dayağı yenilemek lazım adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hayırlı ramazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kimse koymamış şunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ramazanlel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yada dur lan sıcak pide oluyor fırında ramazanda. iyidir ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 o durumda tanıdık pideci ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Otel ve otelcinin dusmani... Ramazan. Amk sabitleseler sunu kasim ayina falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: yılın en nefret ettiğim zamanı. sigara içersin tip tip bakılır. su içersin tip tip bakılır. arkadaş kötü niyetli olarak gözünün içine bakarak yapsam bunu rahatsız ol. hatta ondan bile rahatsız olma ama nedir herkes inanmak zorunda mı? yine kavga çıkarırım kesin. her ramazan kavga çıkıyor çünkü izmirde o kadar sorun oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: yedinci katta oturuyodum. nevrozda çatışma çıktı. yedinci katta oturuyorum bak. iki mermi çıkardım pencereminden yanından. panzerler falan kapamıştı sokağı. ben hayatımdan arabaya 3. kat balkonundan şatganla ateş edildiğini ilk ve son kez buca kopta gördüm. keza buca kopta polis+jandarma basmıştı bizim ve yan siteleri. zaten sırf site var. 39 torbacı tutuklamışlardı öyle biyer buca kop. dayak yemeler satganlar az biraz tvyi kes ergenlikte etkilenirsin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kavga cikar abi. Ramazanlarin vazgecilmezidir. Ama ramazan kavgalari opup barismayla biter. Kimse ceza orucu tutmak istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aquila said: cempostaci said: Tarumar said: müslüman kadar ilkel bir canlı yok ya koalalar bile daha gelişmiş. okaliptusları yalayıp yalayıp mideye götürüyor kimseye zararı yok en azından. insanın kendini aç bırakıp sonra saçma sapan triplere girip arıza çıkarması ayı resmen. sanki normal halleri şahaneymiş gibi birde her sene bir ay ağız kokularını çekiyoruz. asıl bomba ney biliyor musun? liseliler falan oruçlu olduğuna inanmadıklarına "dilini göster lan!" derler. oruç tutan adamın dilinin rengi değişirmiş beyaz mı yeşil mi ne oluyomuş. sen düşün ne kafalar nasil bir koy lisesi bu ya. bak bu saka degil var böyle bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Esh said: Otel ve otelcinin dusmani... Ramazan. Amk sabitleseler sunu kasim ayina falan.. şuna o kadar çok katılıyorum ki.. zamanlama açısından dünyanın en mantıksız en saçma ibadeti, zaten sezon dediğin 3 ay, turizmi 4-5 sene etkiliyor, 15 yılda bir karanlık çağa giriyor turizm sektörü.. lanet ya lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar