DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 İzmir'de nereden alınır bu? o karşıyaka adliyedeki camekan yere gitsem verirler mi?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Emniyetten verilmiyo mu? Google a sordun mu?
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sicil temiz kağıdı aldığın zaman yazıyor zaten, adli sicil arşiv kaydı yoktur diye
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ya bi de arşivli sabıka kaydı varmış onun bi üst versiyonu, orda yoktur dediği halde bunda eski mahkemeye çıkmalar falan olabiliyormuş, ondan vize başvurusunda istiyorlar illa bunu, dilekçeyle alınıyormuş vs. ben de çok bilgi sahibi değilim google'dan öğrendiklerim bundan. bana lazım olan nereden alacağım bilgisi
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 e devletten de alınabiliyor artık ancak arşivli olup olmadığını bilmiyorum ya da adliye nin b blok girişinde sorarsanız gösterirler bir dilekçe dolduruyorsunuz 5 dakkada alıyorsunuz normal şartlsrda
Öne çıkan mesajlar