DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 İzmir'de nereden alınır bu? o karşıyaka adliyedeki camekan yere gitsem verirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 arşivli ne oluyorki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Emniyetten verilmiyo mu? Google a sordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sicil temiz kağıdı aldığın zaman yazıyor zaten, adli sicil arşiv kaydı yoktur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ya bi de arşivli sabıka kaydı varmış onun bi üst versiyonu, orda yoktur dediği halde bunda eski mahkemeye çıkmalar falan olabiliyormuş, ondan vize başvurusunda istiyorlar illa bunu, dilekçeyle alınıyormuş vs. ben de çok bilgi sahibi değilim google'dan öğrendiklerim bundan. bana lazım olan nereden alacağım bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 e devletten de alınabiliyor artık ancak arşivli olup olmadığını bilmiyorum ya da adliye nin b blok girişinde sorarsanız gösterirler bir dilekçe dolduruyorsunuz 5 dakkada alıyorsunuz normal şartlsrda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 karşıyaka'da veriyorlar evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar