Arloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben Warlock olmayı düşünüyordum ancak bir kaç sorum var.Beta-Test te oynamış arkadaşlar cevaplandırırlarsa daha iyi olur.Warlock lar bildiğim kadarı ile hem savaşçı,hem büyücüdür ler ancak wow da oyle değil sanırım,yani silah kullanabiliyorlar ama çok etkili değiller melee combatta,daha çok büyü ağırlıklı bir sınıf olmuş.Wow un sitesinde Very fragile and easily killed in certain situations demiş bu hangi durumlarda acaba?Yani Warlocklar PvP de çok mu zayıflar? Birde bu Trade skill lerden hangilerini alabiliyoruz?bir kısıtlama var mı?Son olarak Mage mi Warlock mu tavsiye edersiniz?şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Arloth Gregorn Elf/Mage "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... DarkBlade FireStone,Novice Bounty-Hunter,Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 aynen dediğin gibi silah yetenekleri kötü. büyü üzerine yoğunlaşmışlar. warlock'un en önemli özelliğinden biri de pet. ama aksine pvp'de çok güçlüler. hatta en iyi pvp class'ı diyen çok kişi var. trade skill'lerinde kısıtlama yok bildiğim kadarıyla. mage mi warlock mu konusuna cevap veremem ikisini de ciddi olarak oynamadım ama zevk meselesi. bir çok yerde warlock mage'e göre daha güçlü diye okudum. ama güce göre karar vermezdim ben olsam. hem dengeler değişebilir, hem de oynanış bakımından farklılar az çok.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Çok saol mirage,Oylese Warlock yolu gözüktü :).Pet lere baktım çok hoşuma gitti çeşitleri ve güçleri açısından.Bide anladığım kadarı ile pvp de pet i öldüremeden sahibine saldıramıyorsun o yüzden avantajlı konumda oluyor warlocklar. Bide şunu sormak istedim oyunda max. level sanırım 60 gördüğüm en yüksek lvl li 35 lvl çok mu zor artıyor?[signature][hline]Arloth Gregorn Elf/Mage "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... DarkBlade FireStone,Novice Bounty-Hunter,Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Peki bende priest, mage, warlock düşünüyorum bunlardan hangisini seçeyim?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 priest silah kullanir mage tamamen buyu warlock pet + buyu kararlastirirsiniz iste kafanizda. baska ne denebilir? priest'in heal ozelligi var, partilerde yer bulmaniz cok kolay (tabi iyi oynuyo olmaniz lazim yine de) mage'ler baya dmg veriyo, ozellikle shaman'in mana increase totem'i oldugu zaman yaninizda cok saalam oluyosunuz. warlock, petle beraber gidiyo iste. pet'e cok baalisiniz.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 warlock'un petleri ilerki levellarda cok gucsuz kaliyor.. mage cok daha iyi bence ilerki levellarda hem pvp hem pve acisindan.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Siz olsanız ne seçerdiniz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Sec iste kendin.. Ben ikisini de oynadim mage'i sevdim.. Bir baskasi warlock sever.. Kendin karar vermen lazim.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 güçlere bakmayın, dengeler ilk aylarda devamlı değişebilir. hangi karakter size uyuyorsa onu oynayın, race de aynı şekilde. orc'un critical iyi değil, şunun stone form'u var hede diye sevmeyeceğiniz bir ırk oynamayın. yok ben hardcore pvp'ciyim, en ufak şey benim için önemli, tipin ırkın hiç bi önemi yok derseniz o ayrı. priest, mage ve warlock oynayış açısından farkılar epey. size hangisi uyarsa onu oynayın. farkları için paticik wow sitesine bakın. blizzard forumlarda class yorumlarını okuyun vs. genel olarak isimlerinden bile belli neyin ne olduğu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Arloth, 05 Aralık 2004 19:37 tarihinde demiş ki: Bide anladığım kadarı ile pvp de pet i öldüremeden sahibine saldıramıyorsun doğru mu bu, eğer doğruysa hunterların çok büyük avantajı var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben ilk defa duydum öyle bir şey. deneme fırsatım olmamıştı gerçi. pve'de de bir çok hunter/warlock kestim yoktu öyle bir şey. bence pvp'de de yoktur. hatta bir pvp guide'ında pet'e bulaşmadan direk sahibine saldırın gibi bir yazı okumuştum. kesin bir bilgim yok ama yoktur öyle bir şey.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: elladan, 05 Aralık 2004 21:53 tarihinde demiş ki: said: Arloth, 05 Aralık 2004 19:37 tarihinde demiş ki: Bide anladığım kadarı ile pvp de pet i öldüremeden sahibine saldıramıyorsun doğru mu bu, eğer doğruysa hunterların çok büyük avantajı var demektir. olur mu oyle sey ya.. hatta pet'e hic dokunma hunteri gebert.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hunterların en büyük sıkıntılarından birisi bu zaten. Pve sırasında yaratıklara karşı en işe yarar pet özelliği growl. Petin aggroyu tutarken sen uzaktan okları yağdırıyorsun. Ama pvp'de hiçbir işe yaramıyor, oyuncular peti sallamadan doğrudan huntera saldırıyorlar ve eğer uzaklaşmayı başaramazsanız yakın mesafede mutlaka öldürüyorlar.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 peki hunter kossa kacsa, o sirada da bizim pet hunteri yakalamaya kasan elemani yese? adam pet e vurmaya baslarsada durur uzaktan cakarsiniz, eger tekrar size kosarsa gene kacarsiniz fln.. olmaz mi oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Elbette olur zaten demek istediğim de oydu. Düşmandan mutlaka uzakta durması gerekiyor hunterın. Bunun için de wing clip gibi bir skill var. Düşman yakına gelince uyguluyorsun ve kaçmaya başlıyorsun bu arada o kısa bir süre için %50 hızla hareket edebiliyor. Mesele adamlardan uzak olmakta[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 *Wow europe u Türkiyeden alabilme şansımız var mı?varsa nerden?yoksa hangi yabancı sitelerden alabiliriz , shipping+oyun ne kadara maloluyor? *Bir sürü proffession lar var,herbalism,enchanting,engineering bunlardan kaç tane seçebiliyoruz veya neye göre seçebiliyoruz(skill point lere göre mi?,yoksa birbirini destekleyen meslek mi olması lazım msl mining ve blacksmithy vs...)? *PvP de LvL belirleyici bi faktör mü yoksa strateji+skilleri doğru kullanma+tecrübe mi daha etkili :P? *genelde LvL 36 max gördüm LvL çok mu zor artıyor?[signature][hline]Arloth Gregorn Elf/Mage "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... DarkBlade FireStone,Novice Bounty-Hunter,Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Arloth, 06 Aralık 2004 16:57 tarihinde demiş ki: *Wow europe u Türkiyeden alabilme şansımız var mı?varsa nerden?yoksa hangi yabancı sitelerden alabiliriz , shipping+oyun ne kadara maloluyor? Shu anda alamssin Turkiyeden, Usa fiyati 49$ *Bir sürü proffession lar var,herbalism,enchanting,engineering bunlardan kaç tane seçebiliyoruz veya neye göre seçebiliyoruz(skill point lere göre mi?,yoksa birbirini destekleyen meslek mi olması lazım msl mining ve blacksmithy vs...)? http://www.thottbot.com/ *PvP de LvL belirleyici bi faktör mü yoksa strateji+skilleri doğru kullanma+tecrübe mi daha etkili :P? Her ikside *genelde LvL 36 max gördüm LvL çok mu zor artıyor? Bilene cok hizli bilemyeene cok yavash [signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Saol cvplar için.Bide bazı msj larda gördüm template ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Area büyüleri olan sadece Mage midir? Yoksa warlock vs vs vs ninde area büyüleri var mıdır? En güçlü ( fazla dmg veren) area büyüsü hangi classtadır. En erken ( en düşük lvl ile ) kullanabileceğimiz area büyüsü hangi classtadır.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Sanırım Uodaki "warlock" kavramıyla wowdaki warlock sınıfı karıştırılıyor. Wowda warlock cloth giyen bir büyücü sınıfıdır. Summoner büyücü diyebiliriz warlocka .[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar