Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 almayı düşünüyorum böyle ufak işte nerden alınıyo bunlar, pet shop filan mı bulayım fiyatları ne kadar oluyo ne yer ne içerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 su kaplumbağası mı?pazarlarda satılıyor. tırto bi mamaları var 2 3 liraya satılan onları yiyorlar.olmadı marul, kedi köpek maması.her şeyi yiyolar suyuna atınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 gamma isini basalim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bende vardı kırmızı yanaklı su kablumbağası 3 sene civarı baktım sonrasında devrettim. fiyatları aldığın yere göre göre 3 lira ile 20 lira arasında değişiyor aldığımda boyut olarak demir 1 liradan biraz halliceydiler en son 12-13 cm'i buldular. ortasında adacık olan fanusta bakmayı planlıyorsan lütfen alma. çok büyük eziyet oluyor hayvanlara, ömürleride çok kısa oluyor. akvaryum, su ısıtıcısı ve su filtresi şart. ben tahmini 8 tane falan satın aldım çeşitli dönemlerde. fanusta baktıklarım hep telef oldu. hastalıktan ciyk diye çığlık atan kaplumbağaya şahit oldum şahsen. gözleride mikroptan açılmadığı için elimle beslemek zorunda kalıyordum..... akvaryumda baktıklarımsa köpekbalığı gibiydi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bir hayvan alıyorsanız tırt iş yapmayın cidden sonuçta bu şaka değil bir can. iş birde kaplumbağa olunca hayvan mazlum olduğu için kimse umursamıyor ama vitaminini, maması eksik etmemek, suyunu devamlı değiştirmek vs. gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bende 7 yaşında bir kırmızı yanak var, maşallahı da var :d akvaryum aldım, fanusta falan bakmaya kalkma, güzel bi akvaryum alıp bi de kuru alan yapacaksın, UV lamba, ısıtıcı ve iç filtre de lazım vs. detay istersen pm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bakamazsın sen hacım boşver biz kendimize zor bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben en iyisi önce para kazanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bende vardı lan, adı da faik'ti hatta :/ ama benimki kara kaplumbağasıydı, adamın hasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bende de kırmızı yanaklı su kaplumbagası var. 3 yaşında falan hobileri arasında akvaryumdan dışarı kendini ters olarak atmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 benimkinin fotoğrafı ;) aaaa kzpmaza said: bende de kırmızı yanaklı su kaplumbagası var. 3 yaşında falan hobileri arasında akvaryumdan dışarı kendini ters olarak atmak var. ters düşüyo benimki de hep zaten ama kendini düzeltiyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Theridone said: bende vardı lan, adı da faik'ti hatta :/ ama benimki kara kaplumbağasıydı, adamın hasıydı kara kaplumbağasının bakımı daha mı kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Saeros said: Theridone said: bende vardı lan, adı da faik'ti hatta :/ ama benimki kara kaplumbağasıydı, adamın hasıydı kara kaplumbağasının bakımı daha mı kolay s Hemen hemen aynı masrafı yaparsın, akvaryumda temizlik derdi çok olmuyor filtre olunca, haftada 1 1/3 su değişimi ve filtre temizliği yetiyor. kara kaplumbağası bakarsan yuvasına marul falan ekersin :D yuva 25-28 derece olacak, bi de mağara gibi birşey yapman lazım uyuması için. şöyle bi bahçe varsa çok rahat olur a onun dışında kara kaplumbağası çok büyür, baya baya büyür bakabilirsen, ilerde ormana dere kenarına falan bırakman gerekebilir bahçe yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Pingu said: s süpermiş ortam ya düşünücem ben bunu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kaplumbağanın akvaryumuna atılan fareyi bi ısırıkta ortadan böldüğü bir vidyo vardı, garibim fare hala yüzüyordu kalan üst tarafıyla. Ondan beri sevmiyorum bu i.neleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar