Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Vingthor said: Güzel bir italyan pizzası üstüne biber gazına hayır diyemem
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Vingthor said: 1 aydır sabahlamadım, rutin 12 1 gibi yatıp 9 10 gibi kalkıyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 screwy said: hayatımda hiç üşenmedim. heryere yürüyorum
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Asteroth said: Cuce said: İmla kurallarının, forum mesajlarındaki içerik kadar önemli olduğunu düşünüyorum. BonePart said: Cüce'ye kesinlikle katılıyorum, lütfen biraz dikkat. Ya lol
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Zegna said: Bence Galatasarayın UEFA kupası Türk takımları içinde Avrupa'da ulaşılan en yüksek ve en değerli başarıdır. PZero said: Beşiktaş süper lig ortalamasında bi kalitede top oynuyor. BabacumMostors said: Arkadaşlar dahi anlamındaki "de" leri ayırmaya özen gösterin. Ayrıca aralarda yaptığınız harf hataları gerçekten hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor, lütfen dikkat edelim. paramecium said: AHAHAHA NASIL YANLAMIŞ LAN ÖYLE HERİF, MİKEMMEL SFAGFAGAD
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Deno said: babamı direnişten arabayla gidip kurtardım
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 xunn said: arkadaşlar bence birbirinize anlamsız şekilde laf sokuyorsunuz, reaksiyon imajlarıyla bir yere varamazsınız. Bence diyalog yoluna gidin lütfen
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 xunn said: eminim hepiniz deneyimli birer paticik üyesisinizdir. ancak bu konuda size katılmıyorum. ve yazılarım türkçedir.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Phyx said: screwy said: Insanlar beni gormezden geliyor AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Silphatos said: Bu oyunları parasını ödeyip aldım.
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sam said: Viktor said: aslında kuzey kore ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. ben de bilmiyorum boşver kanka
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aquila said: cons said: Penis sevmiyorum ben de.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 dayanamadım kızma fsd
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 banlatır manlatır. sağı solu belli olmuyor.
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ardeth said: her bok kuran da yazıyomuş amk o kadar çalışma boşa gitti
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ardeth said: OL dedi oldu arkadaşlar, başka bir izahı yok bunun saçmalamayın
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Speyskeyk said: spark haklı sparkcaster said: sipeys haklı
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ekmek said: hayır abi çıkmayın kazanırız Zegna said: orti halledemem Azmodai said: ben aptal değilim screwy said: oyun oynarken hiç sinirlenmem Xaenin said: abi oyun için sizimi kırıcam, giden bi haftasonum olsun Vinghtor said: bu oyun çok kötü, yapımcıların allah belasını versin Cons said: kurye ve ward aldım arkadaşlar Phyx said: canım çok sıkkın elaidi said: arkadaşlar size şarap ayırdım, 1 bardak su aldım yanıma sizede kalsın diye Dela said: ben malım Kaede said: oyun çok güzeli hayatımda böyle oyun görmedim axedice said: erkekler ilgi alanım değil
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Jim_E_Rustler said: saçlarımın güzelliğini panténe e borçluyum. ayrıca ingilizce bilmediğime dair söylentiler doğrudur.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 olsun ben okumadım bi bok topicte zaten ashdgasd
Öne çıkan mesajlar