di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Selam, Forumda satan kisiler var da Mac icin lazim ve sanirsam ki technet'ciler veremiyor Mac icin key neyim. Nasil nerden bulurum acep ucuza var midir hic fikriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Outlook kullanmıyosan ev&öğrenci versiyonu ucuz baya. 3 kullanıcıya izin veriyo tek kopya. İngilizterede var mıdır aynı versiyon bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Onun korsanı aktivasyon, key olmadan çalıyor, alıp almamaya karar vermek için yüklemiştim. Çok zorda kalmadığın sürece yükleme diyorum ama, OS X'in fontlarını aşırı karıştırıyor, web fontlarını filan değiştiriyor kendince, default fontları system-wide filan değiştiriyor. Font ayarlarını bir yere not al en azından yüklemeden önce, bu da benim vereceğim ipucu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Aaa Mac demiş lan düzgün okumayınca görmedim tabii. Mac'te en son tek sürüm vardı :D patlar. abi LibreOffice yükle geç işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Libre kötü çok. Mellel en iyi word processor olabilir ama gördüğüm. Excel gerekiyorsa hala MS şart ama, bana gerekmiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ya tek bi sikinti var aslinda, anlatayim belki care olursunuz. Benim ilk faturalar excel'de duzenlendi, sonradan mac'e gectim, baska biseyde acinca -google docs, libre office vs- bozuluyor direkt. Font falan zaten hak getire. Sirf faturalarla ugrasmayayim diye office istiyorum, yoksa zerre umrumda degil. Mellel neymis bakayim ona bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi faturaları odt'ye falan export edemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bir gün herkes latex kullanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 di said: Ya tek bi sikinti var aslinda, anlatayim belki care olursunuz. Benim ilk faturalar excel'de duzenlendi, sonradan mac'e gectim, baska biseyde acinca -google docs, libre office vs- bozuluyor direkt. Font falan zaten hak getire. Sirf faturalarla ugrasmayayim diye office istiyorum, yoksa zerre umrumda degil. Mellel neymis bakayim ona bi. Yillardir MS Office kullanmadigimi biliyorsun, Excel dosyasi geldiginde en iyi performansi Zoho Docs ile aldim. Ona bak bir, beles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Abi excel nasıl gerekmez ya siyah çorap beyaz çorap oranımı bile excelde hesaplıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar