Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BasketDudes

aente

Öne çıkan mesajlar

Patibeybiler selam, şu an Türkiye pazarına yeni giren, henüz açık betada olan, lisans hakları bize ait olan bir basketbol oyunumuz var. Oyunlar konusunda doktora derecesinde bilgi sahibi, okumuş, iyi yetişmiş çocuklarız en nihayetinde topluluk olarak. O yüzden size bu oyunla ilgili danışmak, fikir almak adına bu başlığı açtım.

Normalde F2P oyunlara karşı patiler olarak çok sıcak bakmadığımızın farkındayım(Sektörün içinde biri olarak, ben de F2P'lerin çok azını oynamaya değer buluyorum yalan yok) ama yine en doğru eleştirilerin gelebileceği yerlerden birisi de burası benim ilk aklıma gelen. O yüzden 3-5-30-500 dakikanızı ayırıp bir şeyler belirtirseniz makbule geçer.

Oyunun ismi BasketDudes, nah şuradan görebilirsiniz(Hem browserdan, hem client olarak indirip oynanabiliyor). Oyun online multiplayer ve single görevleri de var, ücretsiz, unity tabanlı, Türkçe'ye çevrildi ama sizin de görebileceğiniz gibi ufak tefek eksiklikler var.

Benim sorum, ilk görüşte oyun size sıcak geliyor mu(Basket-spor oyunları sevip sevmemenizi bir kenara bırakırsak), eğer oyunu oynayacak olursanız, oynanış, mekanikler, teknik alt yapısı olsun hoşunuza giden, gitmeyen, eksik olduğunu düşündüğünüz, pozitif olarak gördüğünüz ne varsa dinlemek isterim.

Şimdiden kamyon kamyon teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Gladmir said:

Single player dedim.

Sahanin ortasinda 2 tane top var, herhangi birsey olmuyor. Ardindan reklam panolarindaki texture lar dahildi, flicker basladi ve en sonunda browser crash etti.

Ahah evet yeni bir yama atıldı, sanırım bir sıkıntı oluşmuş, incelemesi için developerların önüne fırlatıyoruz şimdi, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...