aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Patibeybiler selam, şu an Türkiye pazarına yeni giren, henüz açık betada olan, lisans hakları bize ait olan bir basketbol oyunumuz var. Oyunlar konusunda doktora derecesinde bilgi sahibi, okumuş, iyi yetişmiş çocuklarız en nihayetinde topluluk olarak. O yüzden size bu oyunla ilgili danışmak, fikir almak adına bu başlığı açtım. Normalde F2P oyunlara karşı patiler olarak çok sıcak bakmadığımızın farkındayım(Sektörün içinde biri olarak, ben de F2P'lerin çok azını oynamaya değer buluyorum yalan yok) ama yine en doğru eleştirilerin gelebileceği yerlerden birisi de burası benim ilk aklıma gelen. O yüzden 3-5-30-500 dakikanızı ayırıp bir şeyler belirtirseniz makbule geçer. Oyunun ismi BasketDudes, nah şuradan görebilirsiniz(Hem browserdan, hem client olarak indirip oynanabiliyor). Oyun online multiplayer ve single görevleri de var, ücretsiz, unity tabanlı, Türkçe'ye çevrildi ama sizin de görebileceğiniz gibi ufak tefek eksiklikler var. Benim sorum, ilk görüşte oyun size sıcak geliyor mu(Basket-spor oyunları sevip sevmemenizi bir kenara bırakırsak), eğer oyunu oynayacak olursanız, oynanış, mekanikler, teknik alt yapısı olsun hoşunuza giden, gitmeyen, eksik olduğunu düşündüğünüz, pozitif olarak gördüğünüz ne varsa dinlemek isterim. Şimdiden kamyon kamyon teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Single player dedim. Sahanin ortasinda 2 tane top var, herhangi birsey olmuyor. Ardindan reklam panolarindaki texture lar dahildi, flicker basladi ve en sonunda browser crash etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aente said: bunların hangisi sensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Gladmir said: Single player dedim. Sahanin ortasinda 2 tane top var, herhangi birsey olmuyor. Ardindan reklam panolarindaki texture lar dahildi, flicker basladi ve en sonunda browser crash etti. Ahah evet yeni bir yama atıldı, sanırım bir sıkıntı oluşmuş, incelemesi için developerların önüne fırlatıyoruz şimdi, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Allaha şükür hiç biri abi ya ahahahah. O ekip bizim ofiste değil fdsfsd. Özünde iyi insanlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/44831_444925842261279_954878054_n.jpg fotoşok level over 9000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 paint bile değil, direk elle yapmışlar. bunu yapanlar da bizim sitelerden birisini takip eden minik hayranlar, editörler resmini bulabildikleri 3 tanesini bu hale sokmuşlar haufjdskf. Tam skandal, güzel gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 keske adi Brosketball olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aente said: Allaha şükür hiç biri abi ya ahahahah. O ekip bizim ofiste değil fdsfsd. Özünde iyi insanlar ama. o gözlüklü amcanın videolarını takip ediyorum konsolüssü'nden beri. ama o ortadaki ergen var ya onu dövmek ibadetlerin en güzeli olsa gerek... o kadar sinir edici bir tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aquila said: keske adi Brosketball olsaymis. O H A http://i.imgur.com/KmZeXYG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 @nord dev güldük burada ahhauhf. Murat abimiz iyidir ya, konsol gurusu hehe. GEYİK DEĞİL FEEDBACK İSTİYORUM HULAYN!Eahah ehem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 çocuklara fatoşhop dersi falan verin de bi faydanız olsun, basketdudes ne yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 client indirince gamepadle oynanıyo mu ona gore denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Silphatos said: çocuklara fatoşhop dersi falan verin de bi faydanız olsun, basketdudes ne yha o değil de bir şuutmeniya vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aquila said: keske adi Brosketball olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aente said: Silphatos said: çocuklara fatoşhop dersi falan verin de bi faydanız olsun, basketdudes ne yha o değil de bir şuutmeniya vardı... şutmanyaklığına girmeyeli haftalar oldu şimdi girsem tokatlarlar onu için girmiyorum, yani benim için bitti sutmanya asfgh. bu gece bi akayım ya ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 screwy said: client indirince gamepadle oynanıyo mu ona gore denerim. atlamışım sorunu pardon, evet oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ok aksama dogru deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar