Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bineksel Sorular

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

okul içi bi server ayarlamaktayım...herşey tamamlandı nerdeyse ama bi arkaşadın aklıma soktuğu ve bulamadığım için beni delirttiği bi fikri var...

serverda ırklar felan ayarlı durumda kısacası rp felan herkes charına hikaye hazırlıyo vs..ama yeraltında drow ırkı yaşıyor...ve bu ırkın atı ya da laması yok...sürüngenleri var...neyse benim isteğim mağaralara atla girilmemesi yalnızca ostardlarla giriş yapılması...

bunun için bi scp yazılabilinirmi?yazılırsa nereye yazılması gerekir? şimdiden saolun başka sorularım oldukça yazacam her kafadan bi fikir türemeye başladıda...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle girilmesini istediğin zindanın harita üzerinden kontorlunu değiştiriceksin . Sonra kontrolllere type kontorolu yaptırıcaksın . Ozaman olur[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi soyle check edicek orasına lafım yok fakat layer olayını kontrol ederse sabittir . Sonuçta at dediğin zaman tek layer kontrol edilir . Bunun için Ostard seriallerine yada ID lerine ihtiyacın olucak . Biraz araştırma yapman lazım .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

araştırmaya gerek yok pek. gerçi hiç denemedim bunu ama eğer horse ile ostard altındayken farklı layer larda yer alıyorsa tek tek dener, önce ostard a biner layer a bakar, sonra da horse da dener aynısını. Fakat ostard veya horse da layer ın değişeceğini sanmam.

@wildpervert: dclick olarak nasıl yapıcaksın?[signature][hline]

[Bu mesaj Onur_ tarafından 06 Aralık 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Onur_, 06 Aralık 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
regionlar için bi events hazırla on=@enter kısmına horse un layer ını check ettir. Adamın altında binek versa giremesin yoksa girsin.

bak bu olabilir...zaten bunu denedim ama başaramadım...

bu arada bi arkadaş dark elfler mi binemicek yalnızca demiş...hayır mağaraya giren hiç bi ırk ata binemicek..yanlızca ostardlara binilebilecek...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...