Gregorian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Merhaba. Ben selin. Bir firmada web sorumluyum. Bir Gregorian tutkunuyum zaten kullanıcı adımdan anlaşılıyordur bu.. Forumunuzu webde gezinirken şans eseri buldum. Biraz gezdikten sonra da kayıt olmaya karar verdim. Yanlız burada pek kız yok sanırım şimdilik bitek emaleth isimli arkadaşı gördüm. ağırlıklı olarak beyler var.. Umarım ileride dengelenir bu :P Hoş ve oldukça kullanışlı bir arayüze sahip.. ayrıca tema seçebilme olayıda çok güzel. ama pempe skin yok :'( Bunun nedenide yine kızların azlığı sanırım... Bu arada ben pek aktif bir kullanıcı değilimdir. Ne zaman gireceğim pek belli olmaz foruma.. Neyse umarım aktif olduğum zamanlarda iyi anlaşırız. Herkese tekrardan selamlar.. iyi seyirler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hosgeldin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hoşbulduk teşekkürler. ekleme: bu arada bu balonda neyin nesi böyle :) [Bu mesaj Gregorian tarafından 03 Aralık 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yeni uye oldugun icin patlar yakın da mrak etme..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 eheh :) hoşgeldin.belli bi süre sonra patlar o balon olmassa biz patlatırız :)[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Amma taktınız şu balonlara :) Hoşgeldın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hoşgeldiniz, bu arada paticik album bölümünede katkıda bulunmanız çoğu kullanıcının merakını giderir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yeni bir topic patlaması olur mu ? bu arada hoşgeldin diyem bari.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hosgeldin.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız,bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız,tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız,kendinizi görürsünüz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Bellow, 03 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki: yeni bir topic patlaması olur mu ? görünüşe göre olmayacak.. hoşgeldin gregorian..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.