sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hiç olmamış uplay accountum hasudfhauds. far cry oynucam gerçi yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 girebilen var mı ya? far cry oynayalım dedik sitesine giremıyorum bir turlu indiremedim uplayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Siteden login oldum da son anda tarihi görmesem durduk yere şifreyi değiştiriyodum. Yeni konu açsana kardiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ben de yeni sandım, geçen sene yine patladıydı ahah yazmaya gelmiştim, o zaman şunu koyup gidiyim. Ubisoft/Uplay accountum bile yok. http://i.ytimg.com/vi/mpfjJwexXIw/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar