Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ninja said: Ben kisaca ozelteyeyim bu sekilde yetistirilmemin sebebi dedem olene dek dedemin golgesinde yetistirildim. Yani tamamen bir diplomasi yapi ve tamamen alcakgonullu olarak. Asla ve asla bilmedigim bir konuda da konusmamam da asilandi ve her sorulan soruya itinali sekilde bir kez dogru cevap vermekte ogretildi kisaca iyi birer birey olmam icin dedem cok sey asiladi.Ailemin diger uyeleride benimle dalgalarini gecmekten yorulduklari icin artik anlama yolunu secmeyi deniyorlar yavas yavas. Ego yok derken demek istedigim bir Budou Taijutsu ogrencisi ve Mekyoo yada Mikyouu inanci geregi insult tamamen ters bir olgu ve felsefesi ile benimsenmis her kisi ben gibi davranmakta ozgurdur. Kisaca bir kisinin tipi konusma yapisi yada dusunce yapisini insult edecek hicbir ise kalkismam. Ayrica Hosuto olabilmek icin Sosyal zekanizin yuksek olmasi gerekmektedir. Bunun disinda geleneksel Japon lar dan oldugum icin eger ki bir kisi Waow super yapiyorsun bu durumu dediginde ie ie jouzu janai deriz. Yani hayir hayir mukemmel degilim. Bizler icin her birey bir yetenegi ve bir amaci vardir. O sebeble kimsenin umudunu kirmamaya cok dikkat ederim. Ama dedigim gibi kisiden kisiye goren yargi konulari benim sosyal zekami Turklerin sosyal zeka anlayisina yada yeni jenarasyon sosyal zekasina dek bulmayabilir yada kucuk bulabilir bunada saygi duyarim. Belirteyim dogdugumdan beri boyleyim ve ne yazik ki degisemem Tekrar tesekkurler. Paticik her konuyu trolleyip, msn,skype ve feysten millete linki yollayıp adam çağırıp eğlenme yerinden başka bir olgu olmadığı zamanlar yaşadı mesela. Bu kendi içinde örgütlenmeler, kendine özel bölümler falan,dotacı tayfa vesaire tarzı. Ninjaya bunu sorucam ben, bu senin yetiştirilme tarzın ve burada gördüğün türk milleti neye dayanarak böyle farklılıklar içinde? Neden burada insanlar ego tatmini yapıp, milleti aşağılayıp mutlu olabiliyor da, senin gibi insanlar bunları yapmadan da hayattan tad alabiliyorlar? Bunu asosyalliğe mi bağlamak lazım? Senin yetiştiğin tarzı gerçekten çok merak ediyorum, gerçi ailende pek anlamamış sanırım ama. Aynı şey noyan içinde geçerli,herifin buraya gelme nedeni,buradaki her lafa karşı göğüs gerişi, (meme değil lan göğüs) bunun gibi insanlar neden bizden çok daha farklı? Veya böyle direk egosuz,insultsız davranmayı nasıl öğretebilirsin ki insanlara? Ben öğretmenlere inanılmaz saygı duyuyorum mesela, bir konuyu defalarca sıkılmadan, isyan etmeden tekrar tekrar anlatabildikleri ve aşağılamadıkları için. Aynı şey burada da geçerli, bilmiyorum bazen 2004 öncesi topiklere rastlıyorum işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 dedesi ninja mı şimdi anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slightest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kapitalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slightest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 okumadım. yaşasın barbar türkler. kahrolsun harakirici onurlu samuraylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Troller kadar trolleri besleyenler de suçludur sonra konu açıp rererö yapanlar olgun kişilikler değiller ofansif algılanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben kimseye rererö yapmıyorum aynı insult hedeleri bende de mevcut, bunlardan nasıl arınılır onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 KAPİTALİZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bağa mı didin en doğal haktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Japonlar Cinde Korede cok kiyim ve tecavuz yaptilar tarihte, bunun hakkinda Japonlar ne diyor bilmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Shogun Zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Çok uzun okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sanal ortamda kisilik analizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Madcat said: Ben kimseye rererö yapmıyorum aynı insult hedeleri bende de mevcut, bunlardan nasıl arınılır onu soruyorum. Yalnız sadece Türklere ya da patiye özgü bir şey değil bu, yabancılarda da bir hayli var ama bu kadar abartısı yok gibi sanki. Biz millet olarak bi şey yakalayınca sündürmeden bırakmadığımız için olabilir. Şahsen bende de vardı bu insult hedeleri dediğin şey, paticik ilk zamanlarımda özellikle, nasıl olduysa geçti artık, bi ninja sama olamasam da giderim var (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: Japonlar Cinde Korede cok kiyim ve tecavuz yaptilar tarihte, bunun hakkinda Japonlar ne diyor bilmek isterdim Sözde japon kiyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ahahah ninjaya futabayı sorun. bilmiyorsa gitsin orda kendine trip alıp 2 gün dayanmaya çalışsın. daha sonra ülke internet kültürlerini ve davranışlarını uzun uzadıya tartışırız burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Adam nedense geldiği günden bu yana bazı patileri rahatsız etti. Bunun sebebi bana göre her soruya soru yerici olsa bile aynı sakinlik ve itinayla cevap vermesiydi. Kimisi adama bu tavrından dolayı hemen ısınırken, kimisi de bunu bir maske olarak gördü ve olmayan birşeyi parçalamaya uğraştı. Yemedi. Daha da saldırgan oldular. Adam her postta ilgi görürken ego boost yapmış patiler adamı bunaltasaya kadar trolledi. Egonun fazlası çok çirkin gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Hiciv sanattir, beceremeyen çaşıttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Uykuya gidiyordum fakat Madcat san bir soru sordugu icin cevaplayim gidecegim. Yetistirilis tarzi ile ego yada insult kavramlarinin kotu oldugunu anlatabilirsiniz kucuk bir bireye ama asil onemli olan bu durumu yirmidort saat boyunca kendinizinde gerceklestirip hareketleri ile gostermesidir. Simdi belki siz bu konuyu Noyzura sama ve beni kucuk dusurmek olarakta acabilirsiniz. Ama hic sorun degil ben yinede kendi vizyonumdan aciklayayim. Ben hayatta umut kirmak istemem ve bir kimseyi insult etmemek icinde fazla insult olusacak bir konusmaya girmem. Benim kacislarim insult tan ve kavgadan uzak durmak yonundedir. Normalde bizlerde insaniz sizler gibi tek farkliligimiz farkindaligimiz. Tekrar tesekkur ederim. Oyle dusunuyorum ki Noyzura sama da kendi acisindan anlatacaktir. Soru sordugunuz icin tesekkur ederim. Hırs insanı kör ve ahmak eder. Bilgisiz hale sokar da ölümü kolaylaştırır. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 dedem jigolo , boksör, müzisyen ve ateist idi. onun seks hikayeleri ile büyüdüm. bana hep akıllı ol. hem zekisin , hem çok yakışıklı. birşey yapmana gerek yok sadece cebini göster bırak kadınlar seninle birlikte olmak için mücadele etsin derdi. üvey ananem kızardı ona " sus terbiyesiz adam ne biçim şeyler anlatıyorsun çocuğa" diye. Ninjanın dedesi ile benim dedem arasında çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Aksırana tıksırana kadar hicivlediler. Biz hicvi de iyi biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bujinkan said: abi deli misin yermek veya aşağılamak ne demek, sadece bunu nasıl başardığınızı sormuştum ve genel olarak bu tavırdan nasıl uzaklaştırabiliriz kendimizi ve genel olarak pati ahalisini tarzında bir sorumdu, size olan saygımdan zaten bunu sordum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Eger gercekten soruyor iseniz ozel olarak pm den aktarayim cozumu. Ayrica o kadar cok insult ediliyoruz ki o sebeble iki yonlude belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 pati gibi forumda ne gereksiz bir başlık bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar