-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Arkadaslar İstanbulda oyun oyniyabilecegimiz bir cafe felan varmı acaba Anadolu yakası olmasi tercihimizdir. Onceden Ansalon vardı ama kapandı bunun gibi oda veren cafe ariorum bilenler yardımcı olursa sevinirim.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 şu an beşiktaş'ta monopoly cafe'den başka seçenek yok gibi görünüyor. orası da oda vermiyor. geçiyor bi masaya kuruluyorsunuz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Deja-Vu da oyun odası vardı sonra alt kata taşıycaz diye kaldırdılar ama Deja-Vu kapandı. Zeus da küçük bir o da vardı 4 kişilik orda oynayabiliyordun ama Zeus'da odanın kapısını kaldırıp cafe ye kattı o bölümüde. Saklı Kent'in üst katlarını tercih edebilirsin rica edersen müziğin sesini kısıyorlar kalabalık olmadığı vakitlerde minderlere yayılıp keyifle oynayabilirsin. Gitar Cafe de özellikle bir o da yok ama masaları geniş frp oynamak için elverişli. (Bunlar Kadıköy'deydi) Beşiktaş'ta Sihir vardı şimdi ne oldu orası bilmiyorum ama alt katta özel bir frp odası vardı.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 SakliKent kapandi, sihirde ta$indi ve artik frp ile ilgilenmiyor. Sadece warhammer oynatiyorlar. Ama aram yapsaydiniz bunulari zaten biliyor olurdunuz.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Kadıköy saklıkentte oynayabilirsin.hafta içi genelde boş oluyo.minderlerle yerde oturmak dm açısından rahatsız olsada oyuncular hoslanıyor.kadıköy zeusta oynayabilirsin odayı hala veriyolar oynamak isteyenlere(biz persembe oynadık), kadıköy dejawuda ust katta hafta içi oynarsın kimse karışmaz.Yada gene kadıköyde gene yeni açılan 28 buçuk diye bir cafe var orada oynayabilirsin odaları da var FRP için ama daha tam değil.cumartesi ve perşembeleri 28 buçuk için heveslenmeyina ama biz konsept danışmanları ve ilk müşterileri olarak kıdemimizi kullanıp ayırttık o günlerde odayı.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Zeustaki kediye dikkat edin derim ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Saklikent, su Bahariye tarafinda olan Saklikent mi?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 PİDEXin(pideci:) ) hemen yanı.Eski AS sinemasının sokağında aynı sokak üzerinde okul falan var.Tam olarak AS sinemasından Moda tarafına doğru giderken sağdaki bir arasokakta. 2. bina [Bu mesaj Odrin tarafından 06 Aralık 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar