Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Selamlar gençler Birçoğunuzun bildiği üzere rus steam'inde fiyatlar genel olarak avrupa ve amerika'ya göre çok daha ucuz durumda. Eski sovyet ülkelerini kapsayan bu fiyat politikasına ben de kz'de yaşadığım için tabii tutuluyorum. benim fiyatlar ukrayna bazlı biraz daha pahalı rusya'ya göre. Birçok oyunu çok daha ucuza herhangi bir kısıtlama olmadan aktive edebiliyorsunuz. Tabii ki bazı istisnalar var mesela benim aklıma gelenlerden. Borderlands 2 buradan alırsanız sadece ruslarla coop atabiliyorsunuz ( Dolayısıyla böyle bir durum varken neden aziz pati dostlarımla paylaşmayayım dedim ve bu başlığı açtım. Eğer istediğiniz oyunun fiyatı ucuzsa ben sizin yerinize alıp gift edeceğim, herhangi bir kar falan fişman peşinde değilim, maksat hizmet olsun. Peki para transferini nasıl yapıcaz, şöyle olacak ben market'e bir item koyacağım atıyorum 20 dolarlık oyun almak istedin, 20 dolara koyuyorum sen alıyorsun benim wallet'ime para geliyor, ben de oyunları alıp sana gift'liyorum olay budur. Fiyatları bana sormaktan ziyade incelemek isteyenler http://www.steamprices.com sitesine bakabilir. fakat bende fiyatları ukrayna'ya göre gözüküyor dolayısıyla rusya ile farklılıklar var. sitede region'ı ukrayna seçerek inceleyin, compare kısmına da türkiye hangi region ise onu seçin bilmiyorum hangisi açıkcası. orda ne fiyat görüyosanız bende o. Bu olayın ne gibi handikapları var, şöyle ki bazı birçok AAA title sadece bu fiyatlarlar sovyet ülkelerinde oynanıyor, bunları almadan konuşuruz. bir diğer handikap ise market'ten yapılan alışverişde belli bir kesinti var. atıyorum 5 dolarlık şey için kesinti sorun olabilir ama 40 50 dolarlık alışveriş yapacaksınız o kesinti koymaz diye düşünüyorum. Bu paylaşımı community adına yapıyorum dediğim gibi herhangi bir kar vs peşinde konuşmuyorum. bir hile hurda da yoktur, rahat olunuz. mesela fiyatlardan örnek yakında çıkacak olan CIV 5 exp'i 27dolar gözüküyor amerika ve avrupada benim steam'de 16.19 dolar. edit: benim steam rus değil ukrayna bazlıymış, fiyatta farklılıklar var mesajı güncelleidm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 upcoming oyunlardan EUIV 40 dolar, rus'da 25 dolar. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 e sen giftlediğinde "hocu sen russun adam değil, you shall not gift!!!" demez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Metro 21 papelmiş, oyun Row ise çok iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dworgian said: e sen giftlediğinde "hocu sen russun adam değil, you shall not gift!!!" demez mi? yok demiyor, öyle bir program yok. kısıtlama olan oyunlarda altta info oluyor zati mesela şöyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bu yüzden bi rusun acc u banlanmıştı hatta patide linki falan vardı. Adam ben satıcı değilim gerçekten giftliyorum beni nasıl banlarlar!!!111 diye bi yazı yazmıştı hatta. Sonuç olarak sen kar peşinde olmasan da steam yakalarsa öpebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 iyiymiş o zaman ben civ exp alabilirim senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben araştırdım bunu binlerce kişi yapıyor bu şekilde. eğer başka kullanıcıyı açıyorsa rusya'da ya da farklı yontemler yapıyorsa doğrudur fakat gift olayıyla başka account'a girmeden market üzerinden ticaret her türlü win win durumu steam için de çünkü marketten komisyon alıyor bunu da yapımcı ve yayıncı ile paylaşmıyor. varsa bu konu ile ilgili bir link bakabilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sizde de summer sale olacak mı? bu durumda zaten ucuzlayacak olan oyunlar çılgın ucuz olabilir gibi? öyle bir durumda bir şeyler alabilirim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu ukraynada rusyada falan bizde %75 indirim gelince onlarda da geliyor mu? çok komik lan öyleyse. AAA oyunları 2.5 dolara alırlar 2 ay sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aente said: sizde de summer sale olacak mı? bu durumda zaten ucuzlayacak olan oyunlar çılgın ucuz olabilir gibi?. Demin aynısını düşşündüm hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 oluyo oluyo alayı oluyor. steamprices'dan ukrayna region seçip fiyatlara bakın, gözüne kestirdiğinizde iletişim içinde olalım. ben yazarım zaten buraya bi sale'ler başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sonra niye ruslar cheater. adam çerez parasına oyun alıo lel. acc derdi yok (hani banlansa yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 perma ban yersin, hesabındaki tüm oyunlar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 steamgiftste private gruplardayım ben birkaç tane, hesabında 1000+ oyunu olan, sadece hediye etmek için alıp gönderen sovyet zengini adamları banlıyolar bu yüzden, anca işte sg'yi gösterip tamamen hediye olduğuna ikna ediyorlar supporta da birkaç hafta sonra açılıyo zar zor hesapları. sen bi şey olmaz diyosan okke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Iyiymis bu , summer sale de gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar