Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkegin kadinda aradigi ilkler :

antikuark

Öne çıkan mesajlar

fede said:

Ninja said:

Bayanlar esya gorulmedigi konumda kendilerini rahat hissederler. Bayanlara bir esyaymis gibi yaklasirsaniz birgun o yaklasmanin sonucunda kendinizin kaybedecegini hic unutmayiniz.

abi bu ne. sen gel dededen ninjayız de, hattori de, shogun de ondan sonra olayı 4S ye bağla. oldu mu şimdi?

bayanlari esya gormeyiniz diyorum inat ederek o kavram suclamasini yapiyorsunuz, sanirim bir kotu amacta yapiyorsunuz, yikici olmak yerine yapici olmanizi oneririm. bu ahlak disi gorusunuzle sizi basbasa birakiyorum.

Esh said:

Ninja sen uzak dur abi turk kadinindan falan. 2 gece takilsan dark side ninjaya donersin.

peki Esh sama,
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

fede said:

Ninja said:

Bayanlar esya gorulmedigi konumda kendilerini rahat hissederler. Bayanlara bir esyaymis gibi yaklasirsaniz birgun o yaklasmanin sonucunda kendinizin kaybedecegini hic unutmayiniz.

bayanlari esya gormeyiniz diyorum inat ederek o kavram suclamasini yapiyorsunuz, sanirim bir kotu amacta yapiyorsunuz, yikici olmak yerine yapici olmanizi oneririm.

Ninja san turk kadını senin egitim gördugun heryesi 1 dk icerisinde silebilecek aslında dunyanın senin dusundugunden cok daha farklı oldugunu iddia edecek ve ustune senide buna inandiracak gucte bir varlıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Ninja said:

fede said:

Ninja said:

bayanlari esya gormeyiniz diyorum inat ederek o kavram suclamasini yapiyorsunuz, sanirim bir kotu amacta yapiyorsunuz, yikici olmak yerine yapici olmanizi oneririm.

Ninja san turk kadını senin egitim gördugun heryesi 1 dk icerisinde silebilecek aslında dunyanın senin dusundugunden cok daha farklı oldugunu iddia edecek ve ustune senide buna inandiracak gucte bir varlıktır.

her turk kadini boyle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Noyzura said:

seks insanın olağan dışı bir şekilde derinlemesine hissetmek ve keşfetmek , ve meditasyon yapmak için en sıradan ama en sıradışı yol. tabi 31 kafası ile bakarsan bana sığ dersin ama seksi küçük görme. sonuçta sende bir adamın bir kadınla alt tarafı sevişip içine boşalması sonucu dünyaya geldin.

seks i küçük görmüyorum. hepimizin doğasında çoğalma isteği ve bunun sonucunda da seks isteği var. hepimiz hayatımızı 1 çiftin bunu yapmasına borçluyuz da, karşı cinste beklediğin sadece uzun sevişebilmesi olunca bu bayağı bayağı basit ya kusura bakma.

şöyle söyleyeyim, 2 insanın hani geyik bir laf ama "ten uyumu" süper olabilir ama onun dışında kafalar da uymuyorsa, sadece cinsellik için bir araya geliyorlarsa o zaman o kadın o adamın istediği esas kadın değildir ve tam tersi tabii.

olayı "sen skor olsun diye takılıyorsun" kadar basitleştirmek istemiyorum çünkü senin cinsellikte bulduğun bir anlam var (anlattığına göre). ama sadece o yetmez.

yetmiyor , sevişmeler yetmiyor ;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...