Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ya bende beklemek istemiyorum ama özellik olarak karşılaştırmak istedim monster daha iyi gibi duruyor. Alternatif söyleyiverin bi zahmette bakayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 monsterda 13 ay bekleyenler var :) forum donanımhaber e bir bakın orada monster bölümü ağlama duvarı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Değmez ölü yatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 takipteydim ben bunu noldu, alındı mı bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Gaming icin laptop alan adam saftir aga. Budur yani otesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 GE 70 almaya karar verdmiştim . Ama fiyatı sabit durmuyor. Dün 2,9k olan makine bugün 3,1k. Durum böyle olursa ilk linkteki GE 60 i alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Biz hepimiz saftirigiz. Adam sehir dışına çıkacağım diyor, napsin oyun için kendinden önce masaustunumu yollasin? Black_Lupin said: Gaming icin laptop alan adam saftir aga. Budur yani otesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bende linkteki msi ge60'ı almayı düşünüyordum fakat yeni model çıkığını ögrenince beklesem mi beklemesem mi acaba diye arada kaldım. yeni modelin ne kadar bir fiyattan çıkıcağı belli değil ve temmuz sonu gibi çıkması bekleniyor. beklemeye değer mi değmez mi bilemiyorum. lenovo'nunda şöyle 2 modeli var fena gözükmeyen fakat lenovoların hakkında hiç bir fikrim yok, kullanmış olan varsa söylerse sevinirim. http://www.sanalmarketim.com/lenovo-y500-59367293-core-i73630qm-8gb-16gb-ssd+500gb-gt650m-2gb-156-win-8-hediyeli/p_44656/ http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y500-sli-notebook-urun9383.html birde asus'un bir kaç güzel modeli var 2200-2500tl arasında onlarada bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Kişiye göre değişir ama ben gaming Laptop aldıktan 3 ay sonra sattım ve doğal olarak 200 TL zarar ettim. Pek beklentileri karşılamıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Muhtemelen yeni cikacak olan msi lar 3k dan baslayacaktir. Tipki Monster gibi iste beklemek gerekecek. Heswel gelir artik bunlarda. Iyi yani cikarsa digerlerin fiyati bir nebze olsun duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yaz sonunu bulur o fiyat düşmesi vs muhabbeti en erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Laptop ile oyun olmaz hiç haz etmiyorum hea ABD de yaşıyor günün 4-5 saati yollarda geçiyor nonstop süper ping ve bağlantın var ise o zaman ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 DareJedi said: Laptop ile oyun olmaz hiç haz etmiyorum hea ABD de yaşıyor günün 4-5 saati yollarda geçiyor nonstop süper ping ve bağlantın var ise o zaman ayrı. abi çok acı bir gerçeğim var sana. her oyun online değil. ikincisi 4-5 saat yollarda olman için abd de yaşaman gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Evet adam haklı bende laptopu satayım desktop alayım bari uluslararası ve şehirler arası toplar götürürüm kasayı monitörü neden aklıma gelmedi ki. Ne kadar mantıklı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Haswell ve gtx 7xx den asagi gaming almayin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Iyi lan iyi para sizin hayat sizin ne halt yiyosaniz yiyin banane.. Ne karin agriniz varsa ulke yikilsa tepki vermeyecek adamlar konu gaming olunca ilk mesajima 60 tane ozel msj gönderdiler pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 8-9 aydır asus g75vw-dh72 kullanıyorum i7-3630QM 32gb ram 2 tane raid 0 256GB ssd gtx 670m var gayet memnunum. Ofis ve evde dock var direk koyuyorum üstüne kasa gibi kullanıyorum. Mobil olduğum zaman 17” HD ekran da gayet yeterli. Zorlayan oyun falan da görmedim daha açıkçası. 13-14 milyon poligonluk vray renderı 10-15 dk da alıyor mutlu mesut geçiniyoruz. Yok dosyalarım desktopta kaldı proje şurda kaldı vs.. derdim de yok. Bir daha desktop miksen almam… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ben de MSi GE60 0ND var. GTX 660m var içinde ve gayet yeterli şimdilik. Oyunları rahat rahat oynuyorum. Medium-High arasında çalışıyor oyunlar. Memnunum gayet. Ama şöyle piyasa tahminlerimden size biraz bahsedeyim ona göre hareket edin. Yukarda ASUS falan denmiş ama çok pahalı ASUS notebook'lar. Güzel aletler ama değmez. Onun yerine Lenovo ya da MSi iyi seçim olur. Haswell ve GTX 7xxm serisi geliyor. Bunlar 3000'inden açılış yaparlar. En önemli kısım ise şu: Oyun dünyası değişecek. Yeni nesil konsollar ile sistem gereksinimleri fırlayacak.Bütün oyunlar direk PS4 optimizasyonu ile gelecek, zaten PC mimarisi olduğundan PC'ye direkt port edilecek. Şimdi bu port olayı önümüzdeki 5 yıl boyunca büyük değişime sahne olacak. 1. Oyunlar ATI'ye optimize edilmiş olarak çıkacak. WiiU, PS4, XONE falan hepsi ATI kullanıyor şuan, domine etti adamlar. nVIDIA'nın bir tarafları tutuşuyor. Geçtiğimiz 4-5 senede ATI'ye olanlar nvidia'ya olacak. Agresif bir politika izlemek zorunda nVIDIA. 2. Bu olay şuan harcadığınız binlerce lirayılık makinelerin çok daha hızlı bir şekilde obsolete olmasına neden olacak. O yüzden para verirken bunları hesaba katın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 @Esh; Model marka da yaziverin bi zahmet =) @LathspeLL; Simdi alacagim GE 70 ne olursa olsun 2 sene tasir ben diye dusunuyorum. Sonrasinda zaten cop oluyor yenilemek gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 razer blade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 LathspeLL said: 1. Oyunlar ATI'ye optimize edilmiş olarak çıkacak. WiiU, PS4, XONE falan hepsi ATI kullanıyor şuan, domine etti adamlar. nVIDIA'nın bir tarafları tutuşuyor. Geçtiğimiz 4-5 senede ATI'ye olanlar nvidia'ya olacak. Agresif bir politika izlemek zorunda nVIDIA. pek sanmıyorum. sonuçta 360 da ati idi ve hatırlarsanız cross platform oyunların neredeyse hepsi 360'da daha iyi çalışıyordu directxden dolayı. yeni konsolların ekran kartı ati diye ona optimize edilmiş halde kalacağını sanmıyorum. ekstra firmaların anlaşma yapması lazım bunun için mesela yeni oyunlardan tomb raider gibi, intro'da ati simgesi de dönüyor, nvidia ekran kartlılar çok problem yaşadı oyunda ve şu aralar yeni yeni çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ati diye bisey yok artik yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Razer Balde sadece 2k$ amerika/canada icin. Turkiyeye 2.5k$ gelir. Cok mantikli gercekten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Gaming laptopa gecmemle beraber desktop cope gitti hala millet laptopta oyunmu olur vs.. Tas devri magara adami gibi hala olmazdi gakda guk.. Biraz acik olun gelisime :P Msi g40 guzel yeni lanse edildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aquila said: razer blade. Bunun 14 inche hastayim. Direk alinacak listemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar