Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming laptop (vol. ∞)

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

bende linkteki msi ge60'ı almayı düşünüyordum fakat yeni model çıkığını ögrenince beklesem mi beklemesem mi acaba diye arada kaldım. yeni modelin ne kadar bir fiyattan çıkıcağı belli değil ve temmuz sonu gibi çıkması bekleniyor. beklemeye değer mi değmez mi bilemiyorum.

lenovo'nunda şöyle 2 modeli var fena gözükmeyen fakat lenovoların hakkında hiç bir fikrim yok, kullanmış olan varsa söylerse sevinirim.

http://www.sanalmarketim.com/lenovo-y500-59367293-core-i73630qm-8gb-16gb-ssd+500gb-gt650m-2gb-156-win-8-hediyeli/p_44656/

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y500-sli-notebook-urun9383.html

birde asus'un bir kaç güzel modeli var 2200-2500tl arasında onlarada bakabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Laptop ile oyun olmaz hiç haz etmiyorum hea ABD de yaşıyor günün 4-5 saati yollarda geçiyor nonstop süper ping ve bağlantın var ise o zaman ayrı.

abi çok acı bir gerçeğim var sana. her oyun online değil. ikincisi 4-5 saat yollarda olman için abd de yaşaman gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

8-9 aydır asus g75vw-dh72 kullanıyorum i7-3630QM 32gb ram 2 tane raid 0 256GB ssd gtx 670m var gayet memnunum. Ofis ve evde dock var direk koyuyorum üstüne kasa gibi kullanıyorum. Mobil olduğum zaman 17” HD ekran da gayet yeterli. Zorlayan oyun falan da görmedim daha açıkçası. 13-14 milyon poligonluk vray renderı 10-15 dk da alıyor mutlu mesut geçiniyoruz. Yok dosyalarım desktopta kaldı proje şurda kaldı vs.. derdim de yok. Bir daha desktop miksen almam…
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de MSi GE60 0ND var. GTX 660m var içinde ve gayet yeterli şimdilik. Oyunları rahat rahat oynuyorum. Medium-High arasında çalışıyor oyunlar. Memnunum gayet.

Ama şöyle piyasa tahminlerimden size biraz bahsedeyim ona göre hareket edin.

Yukarda ASUS falan denmiş ama çok pahalı ASUS notebook'lar. Güzel aletler ama değmez. Onun yerine Lenovo ya da MSi iyi seçim olur.

Haswell ve GTX 7xxm serisi geliyor. Bunlar 3000'inden açılış yaparlar.

En önemli kısım ise şu: Oyun dünyası değişecek. Yeni nesil konsollar ile sistem gereksinimleri fırlayacak.Bütün oyunlar direk PS4 optimizasyonu ile gelecek, zaten PC mimarisi olduğundan PC'ye direkt port edilecek.

Şimdi bu port olayı önümüzdeki 5 yıl boyunca büyük değişime sahne olacak.

1. Oyunlar ATI'ye optimize edilmiş olarak çıkacak. WiiU, PS4, XONE falan hepsi ATI kullanıyor şuan, domine etti adamlar. nVIDIA'nın bir tarafları tutuşuyor. Geçtiğimiz 4-5 senede ATI'ye olanlar nvidia'ya olacak. Agresif bir politika izlemek zorunda nVIDIA.

2. Bu olay şuan harcadığınız binlerce lirayılık makinelerin çok daha hızlı bir şekilde obsolete olmasına neden olacak.

O yüzden para verirken bunları hesaba katın.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

1. Oyunlar ATI'ye optimize edilmiş olarak çıkacak. WiiU, PS4, XONE falan hepsi ATI kullanıyor şuan, domine etti adamlar. nVIDIA'nın bir tarafları tutuşuyor. Geçtiğimiz 4-5 senede ATI'ye olanlar nvidia'ya olacak. Agresif bir politika izlemek zorunda nVIDIA.

pek sanmıyorum. sonuçta 360 da ati idi ve hatırlarsanız cross platform oyunların neredeyse hepsi 360'da daha iyi çalışıyordu directxden dolayı. yeni konsolların ekran kartı ati diye ona optimize edilmiş halde kalacağını sanmıyorum. ekstra firmaların anlaşma yapması lazım bunun için mesela yeni oyunlardan tomb raider gibi, intro'da ati simgesi de dönüyor, nvidia ekran kartlılar çok problem yaşadı oyunda ve şu aralar yeni yeni çözüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...