eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 arkadaşlar izmirde gezilecek yerler nerde ne var bilenler yardımcı olabilir mi? asansör, alsancak, incir altı, sasalı, kemeraltı falan gibi yerler dışında nereler gezilebilir? şirince,efes gibi falan biraz şehir merkezinden uzak farklı yerler arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bergama + şemikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slightest Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Çeşme ye git mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Lan dalga geçmeyin adamla, Bayraklı ve Karabağlar varken oralara gidilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slightest Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Eşrefpaşa da çok tarihi güzel bir yerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ahaha karabağlar dedi ya. izmirden uzakta napacan topiği açan kardeş? çeşme,alaçatıya git uzak bir yer istiyorsan. asansöre gel karşımda bira ısmarlıyım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 esendere ve uzundere taraflarını öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 o saydığın yerler dışında gezilecek bi yeri kalmıyor apartman bina izbe yerler izmir'in geriye kalanı efes selçuk şirince bunların hepsi bi günde çıkar. çok sakin deniz kum istiyorsan eski foça çandarlı çılgın partili karılı ortam içinde alaçatı çeşme işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ballıkuyu Kadifekale tarihi güzellikler arıyorsan mutlaka görülmeli derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 karabağlar, eşrefpaşa ve bayraklıyı gezdim arkadaşlar sıkıntı yok 4 yıldır izmirde yaşıyorum sizin bilipte benim bilmediğim yerler var mı acaba diye merak edip sordum espri yapcam diye çok kasmanıza gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 demirköprüye beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Hocam 4 yılda öğrenemediysen İzmir'i zaten boşuna uğraşma bu saatten sonra. EDIT: Ne diyem Mahmut mu diyem sana, saklı hazine gibi yer mi gösterelim, gençlik çeşmesini biliyoruz da söylemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 eycuf said: 4 yıldır izmirde yaşıyorum everyday i'm trollin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 quixef said: Hocam 4 yılda öğrenemediysen İzmir'i zaten boşuna uğraşma bu saatten sonra. EDIT: Ne diyem Mahmut mu diyem sana, saklı hazine gibi yer mi gösterelim, gençlik çeşmesini biliyoruz da söylemiyor muyuz? ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yeşilova çamdibi patlayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bozdağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kuşadası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bizime ve ugra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 inciraltı. kuşadası aydında bu arada, izmir değil asdf. yakın ama, orası ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kuş uçuşu ölçtüm kuşadası izmire çeşmeden daha yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar