Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Astra dizellere zincir mi gelmiş yahuuu? Vay vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Trigere gelene kadar kullanacak misiniz arabayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Skyfire said: 1.4 140 fr ile 300 km yaptim daha 32 km ortalama hiz 6.3 tuketim. fr da dusunebilirsin bence led ve sunroofla beraber 400 km oldu 5.8 ortalama tüketim. Duruma göre ya klima ya sunroof biri hep açık (ortalama hız 40). Bence Leon'u iyi düşün mekaniği VW mekaniği üzmez seni, bende Cruze varken çok sövüyordum ki onun da yürüyeni Opel ile aynı bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Esh said: Trigere gelene kadar kullanacak misiniz arabayi? 60bin ya da 4 sene de değişiyor ben genelde seneden yiyorum yılda ~10bin km oluyor genelde gerçi 3,5-4 şehir dışı yakarsa 15bine belki yaklaşır astra nın sport paket olması, stokta kolay bulunması bayilerin baya indirimli fiyat söylemeleri ve hızlı gitmedikçe üzmeyecek olması aklımı çeliyor bir de aralarında 100 kilo fark var seat leon da 20 cm daha kısa (20 cm 100 kilo eder mi baya çalmışlar malzemeden :) leondaki start&stop üzer mi astranın eski 1.3 6 vites manule dizelini bazen kullandığım oluyordu hani çok üzmüyordu düz yolda bir de koltuğuna filan alıştım uzun süre kullanmayı düşünüyorum açıkçası almak nasip olursa 2sinden birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Opel her zaman vw den bir gömlk üstün sebebi ise sorunsuzluğuyla japonlara yaklaşmış olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Cipetpet said: Opel her zaman vw den bir gömlk üstün Cipetpet said: sorunsuzluğuyla japonlara yaklaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hatunda corsa var eşşek niyetine binmesine rağmen hala gidiyor ses yok soluk yok yılda 25 .000 km yapıyor ortalama yazlık-ev arası en az 4 kişi annem-babam dahil daha ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 2011 leon otomatik dsg dizel 1.6 kullanıyorum. 8.5lt fln yakıo şehir içinde agresif kullanımla.yakıtı biraz üzüo ama onun haricinde memnunum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Walla sehir dışı 3.3 diyor 4 - 4.5 civarında yakmassa ağlarım Hayırlısı ya 2 sinden biri artık Opele de ısındım 1.3 dilan kabullendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sedan seven toledo alsın hangar gibi araba yalnız leondan 36 kilo daha hafif nasıl başarmışlarsa bu konu tmm leon kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar