Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metroseksüelite

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

önce anlamını bilmek lazım tekrar sölüyorum
Sözlüksel Anlamı: gay olmayan, ancak dişi ve kadınsı yanlarını sergilemekten çekinmeyen, bundan zevk alan kentli heteroseksüel erkek anlamına geliyor

herkes de bir feminen yan vardır..
kimse birisi metrosexual diye "gay-homo-çonçon-hibne" diyemezz!![signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 24 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
South park is gay die bi bölüm vardı orda çok güzel eleştriliyodu. South park gibi tartışılsa keşke her konu çok daha açık ve anlamlı olurdu. (yaşasın south park)

o bolumde kennynin sadece suratının gozuken yerine cild bakımı yaptırınce kopmustum kadın parkasını cıkartmak istiyodu izin vermiyodu[signature][hline]sheref, 25 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
golgotha, 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
arakmı?

arak değil tarak dermişim ortamı gerermişim..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bildiim kadarıyla metrosexuellik cinsiyet ayrımı yapmadan bakım yapmak yanı mesela makyaj kadın işiyse makyaz yaptırmak
yada manikür pedikür vs.. biir erkek için metroseksualite olarak değerlendiriliyor sanırım çok gereksiz bi tabir sonuçta haklısınız ama elbet yoktan varolmamıştır yanı bi anlamı vardır[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kadar bakım yapanada ben metroseksi demem ibiş derim direk.
İBİŞ İBİŞ İBİŞ bak diyom..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...