Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 illa herşeye bi ad bulucaklar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hepsi beckham ın yüzünden oluyo bunların[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yok elbet beckham da baska bırınden gormustur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 victoria?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yok artık :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 önce anlamını bilmek lazım tekrar sölüyorum Sözlüksel Anlamı: gay olmayan, ancak dişi ve kadınsı yanlarını sergilemekten çekinmeyen, bundan zevk alan kentli heteroseksüel erkek anlamına geliyor herkes de bir feminen yan vardır.. kimse birisi metrosexual diye "gay-homo-çonçon-hibne" diyemezz!![signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yok demıoz zaten ama hoş gozukmuyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Temel'e sormuşlar metrosexüel ne demektir diye -Erkeğin yer altından gidenidir demiş :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sor bakalım çevrenden herhangi bir kıza :) beckham istese verir mi? :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 South park is gay die bi bölüm vardı orda çok güzel eleştriliyodu. South park gibi tartışılsa keşke her konu çok daha açık ve anlamlı olurdu. (yaşasın south park)[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: sheref, 24 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki: sor bakalım çevrenden herhangi bir kıza :) beckham istese verir mi? :lol: Bılmıyorum Daha dogrusu cewap wermek ıstemıyorum..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Alomatik_2k, 24 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki: South park is gay die bi bölüm vardı orda çok güzel eleştriliyodu. South park gibi tartışılsa keşke her konu çok daha açık ve anlamlı olurdu. (yaşasın south park) o bolumde kennynin sadece suratının gozuken yerine cild bakımı yaptırınce kopmustum kadın parkasını cıkartmak istiyodu izin vermiyodu[signature][hline]sheref, 25 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki: golgotha, 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki: arakmı? arak değil tarak dermişim ortamı gerermişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bogac sen bi motroseksuelsın zte ben senın ne amacla actıgın bılıom bu topıgı sen bi nazıkce *bne oldugun ıcın tepkılerını ogrenek ıcın actın bu topıgı :D:D saka bı yana fena olmamıs sarhos anılarıda gzl ;) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya işte hafif yumaşamış adama dioalr:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bildiim kadarıyla metrosexuellik cinsiyet ayrımı yapmadan bakım yapmak yanı mesela makyaj kadın işiyse makyaz yaptırmak yada manikür pedikür vs.. biir erkek için metroseksualite olarak değerlendiriliyor sanırım çok gereksiz bi tabir sonuçta haklısınız ama elbet yoktan varolmamıştır yanı bi anlamı vardır[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 abi o kadar bakım yapanada ben metroseksi demem ibiş derim direk. İBİŞ İBİŞ İBİŞ bak diyom..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ibiş mi direk hop hopaltın top:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar