Voys Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 samsung ht-3500 ev sinema sistemine, asus x54h modeli bilgisayarımla bağlantı kurup video müzik oynatmak istiyorum. hdmi ile yapamıyorum (hem olmuyor hem de sinema sistemi, projeksiyona bağlı) RCA ile yapmak istiyorum ama bilgisayarın out'u hangisi? kulaklık taktığım yere uyumlu bi dönüşüm mü yapmalıyım? --------- projeksiyon ------ ---ses sistemi --- laptop---- bilgisayardan açtığımı, projeksiyondan izleyip, ses sisteminden nasıl dinlenirim? hadi kolay gelsin.
Voys Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 not optik çıkışı da yok pc de
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 laptopın kulaklık çıkışını kullanacaksın işte, dvd zımbırtısına gir onu. Muhtemelen dönüştürücü gerekecek.
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Projeksiyona ne yolla bağlıyorsun abi laptopu vga mı hdmi mı?
Voys Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 dvd'ye de kırmızı ve beyaz dan mı girmesi lazım? yani tek parça bilgisayardan gelcek, 2 parça dvd ye mi girecek? laptopu hdmi ile bağlıyorum projeksiyona
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Abi bu laptopu hdmi ile receiverin hdmi in girişine sonra receiverın hdmi outuna projeksiyonu bağlayıp doğru ayarları yaparsan sorunsuz görüntü ve ses alırsın. En azından cihazlara baktım da alman lazım.
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Senin modelde sanırım hdmi in yokmuş. Şumise eğer seninkisi 18 numaralı girişe kırmızı ve beyazı bağlayacaksın ve karşılığındaki kulaklık jackını laptopa abi.
Voys Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 eyvallahlar tomar tomar
Öne çıkan mesajlar