reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 torrentleech 2 invite vermiş bana nasıl olduysa 1 aylık üyeyim ama seedboxla ratio kastım, lan yemedim içmedim bildiğin başka torrent sitelerinden indirip oraya abanadım. Herifler nazi bildiğin kurallar konusunda. şimdi 100gb bi bufferim var saklıorum bitsoup inviteda var 2 tane orda 1tb buffer var ordan takılıorum.
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 reampage said: torrentleech 2 invite vermiş bana nasıl olduysa 1 aylık üyeyim ama seedboxla ratio kastım, lan yemedim içmedim bildiğin başka torrent sitelerinden indirip oraya abanadım. Herifler nazi bildiğin kurallar konusunda. şimdi 100gb bi bufferim var saklıorum bitsoup inviteda var 2 tane orda 1tb buffer var ordan takılıorum. power user olmuşsundur :)
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 DoGMeaT said: bu istelerin olayı nedir ben piratebay,torrentz fln kullanıyorum bu sitelerde bulamayacağım ne var ? cahilliğimi giderin :D daha kaliteli arşiv var, genelde hız sorunu olmuyor. aradığının %90ını buluyorsun hatta onlarca farklı sürümünü bulabiliyorsun. güncel filmlerde dizilerde zamunda falan yetiyordu. biraz eskilerde istediğin ripi bulmak zor oluyor public şeylerde
Ayyuka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 iptorrents, karagarga, waffles, j-popsuki davetiyeleri satabilirim. tl sadece isim yapmış boş trackerlardan biri, içerik leş. alternatif onlarca site var.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bana da lazım bluray'i, 1080p'si, 3d'si bol olan bir tracker; her türlü ratio vs. abanırım. Elinizde fazla davetiye varsa aklınızda olsun :>
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 karagarga duruyo mu hala vay anasını ya, kurucusu benim ankara'dan bir tanıdığım.
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 1 tane daha davetiye var torrentday'den. isteyen varsa gondereyim. Upload'a gerek yok bu tracker'da, sadece seed etmeniz yetiyor, oyle bi guzelligi var.
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bendeki davetiye gitti bu arada. Gelirse yine yazarim.
Öne çıkan mesajlar