Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 oha faile bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 torrentleech 2 invite vermiş bana nasıl olduysa 1 aylık üyeyim ama seedboxla ratio kastım, lan yemedim içmedim bildiğin başka torrent sitelerinden indirip oraya abanadım. Herifler nazi bildiğin kurallar konusunda. şimdi 100gb bi bufferim var saklıorum bitsoup inviteda var 2 tane orda 1tb buffer var ordan takılıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 reampage said: torrentleech 2 invite vermiş bana nasıl olduysa 1 aylık üyeyim ama seedboxla ratio kastım, lan yemedim içmedim bildiğin başka torrent sitelerinden indirip oraya abanadım. Herifler nazi bildiğin kurallar konusunda. şimdi 100gb bi bufferim var saklıorum bitsoup inviteda var 2 tane orda 1tb buffer var ordan takılıorum. power user olmuşsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 DoGMeaT said: bu istelerin olayı nedir ben piratebay,torrentz fln kullanıyorum bu sitelerde bulamayacağım ne var ? cahilliğimi giderin :D daha kaliteli arşiv var, genelde hız sorunu olmuyor. aradığının %90ını buluyorsun hatta onlarca farklı sürümünü bulabiliyorsun. güncel filmlerde dizilerde zamunda falan yetiyordu. biraz eskilerde istediğin ripi bulmak zor oluyor public şeylerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayyuka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 iptorrents, karagarga, waffles, j-popsuki davetiyeleri satabilirim. tl sadece isim yapmış boş trackerlardan biri, içerik leş. alternatif onlarca site var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 satış yasak panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 adam tezgah actı zabıtalar gelır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bana da lazım bluray'i, 1080p'si, 3d'si bol olan bir tracker; her türlü ratio vs. abanırım. Elinizde fazla davetiye varsa aklınızda olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 karagarga duruyo mu hala vay anasını ya, kurucusu benim ankara'dan bir tanıdığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 1 tane daha davetiye var torrentday'den. isteyen varsa gondereyim. Upload'a gerek yok bu tracker'da, sadece seed etmeniz yetiyor, oyle bi guzelligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bendeki davetiye gitti bu arada. Gelirse yine yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar