wyhione Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ben bu yaz seneye gireceğim YGS ve LYS sınavlarına girmek için dershaneye yazılacağım, önümde iki seçenek var butik dershane ve ya normal dershane(Normal dershanelerde dikkatimi yeteri kadar toplayamıyorum ama çok fazla sıkmıyorlar,butik dershanelerde ise dikkatimi toplayacağıma inanıyorum ama çok sıkacaklar galiba). Durumum bu yorumlarınızı ve önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 fettoman dershanesi, soruları da verirler oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 komikli şık koymamışsın. otur sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 FEM ofc ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar