Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iğrenç program yayından kaldırılmış


Killer

Öne çıkan mesajlar

part 2 ve part 3 ü de izleyin.

Yorumlanacak çok şey var ama şöyle diyim. İsveç'te 8 ay yaşadım. Türk olduğunu söyleyince tabi ki temkinli yaklaşıylar kafalarında ıraklı hardocre müslüman imajı var. Bunun yanında zaten yabancılara karşı soğukluk var tabi, türk olunca daha da batıyosun gözlerinde. Ama open minded insanlar zaman alıyor kızlara yanaşman, kafalarındaki türk imajını silmen. O zaman seni daha da çok seviyolar aa bu herif o gördüklerimiz gibi değilmiş, önyargılarımızı kırdırdı ne güzel etti gibisinden.

Bi de isveçte / estonyada / danimarkada / finlandiyada hangi kızla konuştuysam türkiyedenim deyince "aa ben marmarise 5 milyon defa gittim" cevabını alıyosun standart. "Çok güzel bir ülkeniz var ama bana yapılan muamele iyi değildi". Haklı tabi kız ülkeye gelir gelmez apaçi tayfa karşılıyo, sonra dancefloorda pandik atanı mı dersin, süpriz tecavüz edeni mi dersin.

iyi bilenler daha çok kültürlü kısma, istanbuldaki modern insana expose olanlar, kötü bilenler de antalyada yaşadıkları, televizyonda verilen imaj, ülkelerindeki türklerin ıraklı, somalili immigrantlar seviyesinde olması yüzünden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...