Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ne zaman okusam yarılıyorum ya ksf çocul kıza der meraba kızda der meraba sonra çocuk der cıktın varmı kızda der yok çocuk der sana bisi diebilirmi kızder buyur senidinliyom çocuk der senden hoslanıyorum kız der nerdenbilim beni sevdihini çocuk der aşım sana kız der ben aşık deilim sonra çocuğun gözyaşları aakkaarr çocukder tamam benden sana i mutluluklar sonraçocuk giderken kızda çocuğun boynuna sarılıp mutluluna kavuşmuştur i aşklar tşk.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 10.000 yıl sonra arkeologlar bu şiiri bulduğunda "allah belasını versin ne pis medeniyetmiş la bu" diyecekler.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 forumda mesajlar "beğenme" tuşu gelsin ya.. seksdays ben senin mesajını çok beğendim ciddi düşünüyorum öğlen teneffüsünde koridordaki kalorifere gelsin bişi konuşcam onlan
fenn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_map9a6wfxO1rh5elvo1_400.gif
Öne çıkan mesajlar