Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 BabacumMostors said: Dworgian said: Babacum, her ay 30 40k kazaniyor olsan bir sure sonra su an "keske olsa" dedigin her sey olmus, "keske gitsem" dedigin her yere gitmis olacaksin. Sonra yeni keskeler gelecek olay bu yok be elbet parayı çevirecek bir şey bulursun gezilecek yer kalmasa bir teknoloji/arge enstütü kurmayı isterdim hem adım yaşasın hem topluma bir katkısı olsun diye ama hiç gözüm lüks arabada olmadı mesela ha belkide hayatım boyunca lükse kaçacak tek kalıcı şey vitranın koltuğu olurdu http://www.smow.com/pics/vt-013-000/vitra-eames-lounge-chair-mit-ottoman-kirschbaum-leder-premium-schwarz-01_zoom.jpg hatta aynen bu renk, kendisi 20K dolares. ne bilim bana hediye alınmasına kızan bir adamım, onun yerine bir bira ısmarlasınlar sohbet etsinler düşüncelerini paylaşsınlar isterim abi o koltuk çokgüzel lan.. Kankacım senin icin alacam o koltugu. Bol bol keyif fotosu cekip atacam foruma takip et beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Götünde çıban çıkarsa oturamazsın sequo... Bunu bir tehdit olarak algılayabilirsin bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 İste adamin parasi var ama yaptigi nispet sadece. Eee tarz farki tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Cipetpet said: Götünde çıban çıkarsa oturamazsın sequo... Bunu bir tehdit olarak algılayabilirsin bence... Tehdit ne lan. Telekinazi ile mi cikarcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Sequo said: BabacumMostors said: Dworgian said: Babacum, her ay 30 40k kazaniyor olsan bir sure sonra su an "keske olsa" dedigin her sey olmus, "keske gitsem" dedigin her yere gitmis olacaksin. Sonra yeni keskeler gelecek olay bu yok be elbet parayı çevirecek bir şey bulursun gezilecek yer kalmasa bir teknoloji/arge enstütü kurmayı isterdim hem adım yaşasın hem topluma bir katkısı olsun diye ama hiç gözüm lüks arabada olmadı mesela ha belkide hayatım boyunca lükse kaçacak tek kalıcı şey vitranın koltuğu olurdu http://www.smow.com/pics/vt-013-000/vitra-eames-lounge-chair-mit-ottoman-kirschbaum-leder-premium-schwarz-01_zoom.jpg hatta aynen bu renk, kendisi 20K dolares. ne bilim bana hediye alınmasına kızan bir adamım, onun yerine bir bira ısmarlasınlar sohbet etsinler düşüncelerini paylaşsınlar isterim abi o koltuk çokgüzel lan.. Kankacım senin icin alacam o koltugu. Bol bol keyif fotosu cekip atacam foruma takip et beni ?? ee bana ne ki bundan? hani keyfini sür güzel koltuktur da benim için olan kısmı göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Dworgian said: Hahah abi o zaman bigun cok param olursa (bkz loto fln) sana su koltuktan alayim da kisa vadeli amacini tamamlayalim bari :) adamsın, düşünmen yeter, bana para çıksa ilk iş bakkal açar, dönemsel olarak da veresiye defterini yakardım/kaybederdim/vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Sequo said: Cipetpet said: Götünde çıban çıkarsa oturamazsın sequo... Bunu bir tehdit olarak algılayabilirsin bence... Tehdit ne lan. Telekinazi ile mi cikarcan? Onuda sen düşün, yeri göğü yaratan bir yaratıcıya inanıyorum olm ben ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 beyler aldım saati, 5 ay taktım ve satıyorum. ufak yatırım gibi düşünün. veya satın alabilmenin verdiği farklı haz. iş gereği bu tip harcamalar gerekiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Cipetpet said: Sequo said: Cipetpet said: Götünde çıban çıkarsa oturamazsın sequo... Bunu bir tehdit olarak algılayabilirsin bence... Tehdit ne lan. Telekinazi ile mi cikarcan? Onuda sen düşün, yeri göğü yaratan bir yaratıcıya inanıyorum olm ben ahahahahaha bi taraftan da seni yaratmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Hepimizde içinde mori be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 adamın koyduğu saat mavi normal bir saat yahu amma laf edilmiş ne kadar kötü falan diye ahsudfhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 pascalnouman said: arkadaslar hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oldugunuz konulara post atmayin ya da atin la gulmek de lazim arada ahahahaha EA yi postlayan arkadas angaradaysa tukkana ugrasin cts onu biraz bilgilendireyim kok carsisi girisi kosedeyiz. yok ankarada degilim de bu kadar komik olan neymis benim bilmedigim onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 simdi senin o orneklemede kullandigin saat bir kere saat mekanizmasi ureten bir firma degil yani bir saat markasi degil magazalarin esantiyon verdigi saatle aynı yerde benim gozumde EA gibi bir dolu marka var cinde uretilip bir guzel itelenen son kullaniciya umarim anlatabilmisimdir meramimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben açsam şu topici yemediğim laf kalmazdı. çipetpet ötüp durmuş okumadım ama bir saate 29bin verdim diye oha yuh çüş demişti bir ara. ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sequo said: BabacumMostors said: aslında senin üstte bahsettiğin saat mantıklı geldi, çizilmez cam kinnect sistem buna para verilir de hoş ben ayda 30k kazansam haftasonuda olsa bir yerlere giderim, atıyorum romaya giderim haftasonunu geçirmeye, yemeye içmeye harcarım deli gibi en nihayetinde kefenin ebi yok ne yaşasam kârdır, olsun altımda reno olsun kolumda swatch olsun. hatta yanımda eş dost götürürüm beraber yeriz içeriz de işte o yüzden bana gelmiyor o kadar para :P bana yetecek kadar geliyor işte Olm biz param olmasaydi les gibi evde oturur kendi agiz kokumdan bayilirdim herhalde diye hayal kuruyor muyuz? Ala ala ne hayal kurdun arkadas dua ette oksijen bedava kalsin:) ahahaha, sesli güldüm hahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 beyler saat satıldı hala konuşuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 saat satılınca susmak durumunda mıyız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Madcat said: Senelerdir kullanıyorum gayet mükemmel. Abi iki senede kaç defa aradaki plastikler koptu, bıktırdı beni :( 4 defa yaptırdım gene koptu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bunu söyleyen kaçıncı insansın bilmiyorum ama bende hiç bir sorun olmadı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 welderin bir ust markasi olan u-boat'un saatleri de cok guzeldir, 5000tl den basliyor tr'de sanirim fiyatlari asagi yukari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sabonis said: adamın koyduğu saat mavi normal bir saat yahu amma laf edilmiş ne kadar kötü falan diye ahsudfhau Cok sikko bi saat de ondan. Hani zevkler ve renkler derler ya, bu kadar zevksiz olmamali kimse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yıl olmuş 2013 millet hala saat takıyor. Bari köstekli saat taşıyın yanınızda en azından kendisine özgü bir havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 aklima niyeyse sequo kinetic geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 pascalnouman said: simdi senin o orneklemede kullandigin saat bir kere saat mekanizmasi ureten bir firma degil yani bir saat markasi degil magazalarin esantiyon verdigi saatle aynı yerde benim gozumde EA gibi bir dolu marka var cinde uretilip bir guzel itelenen son kullaniciya umarim anlatabilmisimdir meramimi saat uretmiyorlarsa sonuc? 40 kere kolumdayken bam gum carptim, ne kasasinda ne caminda hala en ufak bir cizik var. Tek kotu yani pilini degistirmek zorunda olman. o da 2 senede bir kere falan heralde. Dizayni guzel, kendisi hafif ve ince, sen uretebiliyorsan boyle bir saat sen yap, ustune pascalnouman yaz alip takayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 manve said: pascalnouman said: simdi senin o orneklemede kullandigin saat bir kere saat mekanizmasi ureten bir firma degil yani bir saat markasi degil magazalarin esantiyon verdigi saatle aynı yerde benim gozumde EA gibi bir dolu marka var cinde uretilip bir guzel itelenen son kullaniciya umarim anlatabilmisimdir meramimi Tek kotu yani pilini degistirmek zorunda olman. Maalesef pilli saat kullananlar saat hakkında yorum yapmasın.Dont take it personal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar