kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kaporayı yatırdım , aldım gitti . İlk sürüşümün Denizli'den Istanbul'a olması can sıkıcı olucak yalnız, tırlardan kamyonlardan taş seker mi diye aklım çıkacak hahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 E bayiiden çıkmadan yaptır kaput koruma filmini? Hayırlı olsun bu arada, Allah kaza bela vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ulan herkezin mi oteli var 60k araba ne demek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kithnos_1 said: Kaporayı yatırdım , aldım gitti . İlk sürüşümün Denizli'den Istanbul'a olması can sıkıcı olucak yalnız, tırlardan kamyonlardan taş seker mi diye aklım çıkacak hahaha :)arabayi istanbula nakletsinler? Ne ugrasiyosun o yolu cekmekle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bi sorayım ne kadar nakil yapıyorlar . Doğuş oto kendi içinde yapıyor ama bayi sahipleri farklı olduğu için diğerleri , ücretsiz yapmıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ne diyorsanız aşağıdaki teklife beyler ? Yaptırayım mı ? VW said: BOYA KORUMA ; Aracımızın dış yüzeyinde oluşabilecek solma,matlaşma etkilerine karşı,aynı zamanda asfalttan yapışan zift ve ağaçtan yapışan reçinelerin boya verniğine hasar vermesini önleyerek,Renginin daha parlak ve canlı kalmasını sağlıyor. KUMAŞ KORUMA ; Koltuk kumaş yüzeylerine dökülerek leke bırakabilecek tüm sıvıları kumaş altında bulunan süngere emilimini önleyerek kalıcı lekelerin oluşmasını bertaraf ediyor. MOTOR KORUMA ; Motor çalışma sıcaklığından,nemden ve tozlardan kaynaklanabilecek olan ,plastik aksam deformasyonlarını ve bağlantı soket bölgelerinde oluşabilecek oksidasyonlara karşı koruma sağlamaktadır. KAPUT KORUYUCU BANT; Seyir halindeyken kaput bölgesine gelebilecek taş,mıcır vb. gibi etkenlerden oluşabilecek vernik ve boya atıklarına karşı koruma sağlamaktadır. 3M CS SERİ CAM FİLMİ; Camlarınıza yaptığımız cam filmi uygulaması Zararlı Ultraviole ışınların %99’unu önlemekte,Isı geçişini ise % 40 oranında azaltarak klimamızın min.kullanılmasını sağlamaktadır.Cam kırılması vb. gibi durumlarda Camın tek parça halde kalmasını sağlayarak yaralanmalara karşı koruma sağlamaktadır.Yapılan uygulamamızda,Aracımız şık bir görünüm kazanmaktadır. UYGULAMALARIN TAMAMI YAPILAN İNDİRİM VE TEŞVİKLERLE 1100 TL ‘YE DÜŞMEKTEDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Selam, Bence çok. Bir kere camın kırılmasını önlemesi iyi güzel de acil durumda çıkmak için camı kırman gerekirse yandın :P Kaput filminin de boyutu hakkında bilgi yok; yan aynaları, ön tamponu, ön farları ve komple kaputu koruyor mu belli değil. Hatta şimdilerde öncamın üstüne de çekiliyor ki orası da oldukça aşınan ve çizilen bir nokta. Boya koruma falan filan kısmında ben yapılan işlemlerin detayını bilmediğim için güvenemem açıkçası. Kumaş koruma... zaten şahane temizleyiciler çıktı, o da dert değil artık. Kafadan para bayılmaya gerek yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sanki orada en önemlisi gövde koruma filmi. Peki Istanbul'da kaliteli iş yapan bir yeri nereden bulabilirim? Fiyat alayım 200-300 TL fibi birşeyse burada yaptırırım artık onu Cam filmi güzel oluyor aslında , şuan ki aracımda da var. İçeriden kırılıyor bu arada , zaten cam kırılmıyor değil aslında, tek parça halinde tuz buz oluyor , itip düşürüyorsun. Diyelim taş atıldı, kurşun gibi delip geçmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Llumar Ahmet, uskudar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kesinlikle llumar ahmet üsküdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bostancı'da amcamın dükkanı var, istersen oraya yönlendirebilirim. Cam filminde kampanya(100 liradan başlıyor -işçilik dahil) vardı ve elinde fiyat, kalite olarak bir çok çeşit var(3M dahil). Aynı şekilde şeffaf kaput filmi de mevcut. Kumaş, motor ve boya için mevcut elinde birşey var mı bilmiyorum lakin bir şekilde halleder. Yukarıda ki fiyat çok bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Arabayı IST'ten teslim almaya çalışıyorm . Tır ile transfere 500 TL istediler . Belki o şekilde yaparım , hem bilmediğim yollarda uzun yol ile başlamamış olurum arabaya. Llumar'ı bi arayayım yarın. Amcana sorabilir misin Golf'ün yeni kasasını komple kaça şeffaf kaliteli koruyucu ile kaplar ? 4 cam , kelebek camlar ve arka cam için de hafif karartılmış , güvenlik filtresini kaç TL ye yaparlar ? İşçilik dahil ikisine de tabi. Yaparken çizmiyorlar di mi arabayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Arkadasim ekmegimizle oynama. Dayak atar, uzerine iseriz. Burasi Llumar Ahmet'in tarikatindan adamlarla dolu. Amcasi gidip doblo kaplasin, biz ferrari, tt merso kapliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ÖM atacaktım Edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Suark said: yuh lpg çok yakıyor denmiş neresi çok yakıyor yahu, şehir içi 0.27,dışı 0.21 yakıyor. Almak istedigi 140 PS olan arac da 30 kurus falan yakiyor iste ortalama. Ustelik ilk 5bin km de yapti arac bunu, daha insan gibi kullanan biri olsa daha dusuk olurdu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Abi Subaru Impreza'cı olarak 8-9 lt / 100 km 'ye razıyım ben zaten hehehe :) Zaten 6 yılda 37 k km yapmış adamım :) Tek derdim alım satım hızı ve az kayıp. Impreza'da canım çok yandı/yanıyor bundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Valla cok arac kullanan biri degilim ben, anladigim da pek soylenemez ama 15 gunluk TR ziyaretimde kiraladigim arac bu almak istedigin aracti ve 15 gunde 3800 km yol yaptim. Manuel olmasina ragmen uzmedi alet, gayet rahatti. Tek diyebilecegim o. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 di said: Suark said: yuh lpg çok yakıyor denmiş neresi çok yakıyor yahu, şehir içi 0.27,dışı 0.21 yakıyor. Almak istedigi 140 PS olan arac da 30 kurus falan yakiyor iste ortalama. Ustelik ilk 5bin km de yapti arac bunu, daha insan gibi kullanan biri olsa daha dusuk olurdu muhtemelen. abi benzinlilerde 40 kuruş filan yakıyor, o 30 la 21 arasındaki fark devasa bakma sen =). nese adam sallmıomus o kadar yakıt olayını. guzel araba tabi dogustan aldın mecburı dımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Evet, Doğuş tan almış olduk. Audi, VW, seat, derenin başına oturmuş adam yapıcak birsey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 :/ adamlar katil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kithnos_1 said: Arabayı IST'ten teslim almaya çalışıyorm . Tır ile transfere 500 TL istediler . Belki o şekilde yaparım , hem bilmediğim yollarda uzun yol ile başlamamış olurum arabaya. Llumar'ı bi arayayım yarın. Amcana sorabilir misin Golf'ün yeni kasasını komple kaça şeffaf kaliteli koruyucu ile kaplar ? 4 cam , kelebek camlar ve arka cam için de hafif karartılmış , güvenlik filtresini kaç TL ye yaparlar ? İşçilik dahil ikisine de tabi. Yaparken çizmiyorlar di mi arabayı :D Bi sorayım bakalım, yok canım ne çizmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Esh said: Arkadasim ekmegimizle oynama. Dayak atar, uzerine iseriz. Burasi Llumar Ahmet'in tarikatindan adamlarla dolu. Amcasi gidip doblo kaplasin, biz ferrari, tt merso kapliyoruz. ahaha eyvallah abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kithnos_1 said: Bi sorayım ne kadar nakil yapıyorlar . Doğuş oto kendi içinde yapıyor ama bayi sahipleri farklı olduğu için diğerleri , ücretsiz yapmıyorlar sanırım Ben nakil işlemi ücretsiz diye biliyorum iyice soruştur bence :). bende nisanda araç siparişi vermiştim yeni teslim aldım salı günü. 122bg olanından şimdilik çok memnunum 4 gündür olsada :) ama aracın bazı kronik sorunları var ve çoğu kişide çözememiş bendede çıktı kronik sorun. bugün servise götürmeyi düşünüyorum. arka silecek fiskiyesi su kaçırıyo. daha silecek koluna elim deymemesine rağmen silecek suyu akmış su izi oluyo arka camda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Honda alcaktiniz abi hata yaptiniz ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hıh şahenkten almasaydınız iyiydi :/ adamlar katil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar